Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Lemond parlamenti mandátumáról a recskázós fotóival elhíresült Gréczy Zsolt

Gréczy Zsolt, a DK-s országgyûlési képviselõ átmászik a kerítésen az MTVA Kunigunda utcai székházának területére 2018. december 17-én. A területrõl Molnár Zsolt MSZP-s képviselõ (b) segít neki. Ellenzéki képviselõk az önkéntes túlmunka idõ bõvítésérõl szóló törvény ellen demonstrálnak az MTVA székháza elõtt és élõ adásban szeretnék elmondani nyilatkozatukat.
Gréczy Zsolt, a DK-s országgyûlési képviselõ átmászik a kerítésen az MTVA Kunigunda utcai székházának területére 2018. december 17-én. A területrõl Molnár Zsolt MSZP-s képviselõ (b) segít neki. Ellenzéki képviselõk az önkéntes túlmunka idõ bõvítésérõl szóló törvény ellen demonstrálnak az MTVA székháza elõtt és élõ adásban szeretnék elmondani nyilatkozatukat. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

December 31-i hatállyal lemond parlamenti mandátumáról Gréczy Zsolt országgyűlési képviselő. A DK-s politikus ezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be péntek este, döntéséről délután tájékoztatta Gyurcsány Ferenc pártelnököt is.

Gyurcsány Ferenc, aki elfogadta Gréczy döntését, a képviselő bejelentését követően közösségi oldalán „magánéleti hülyeségnek” minősítette párttársa farokverős ügyét, amelyből – mint írta – közügy lett.

Gréczy Zsolt azzal indokolta döntését, hogy intim tartalmú képeinek nyilvánosságra kerülése terhet jelentene a Demokratikus Koalíciónak.

A fényképek, amelyeket szerinte „nyilvánvalóan csak bűncselekmény útján” hozhattak nyilvánosságra, „azt a látszatot keltik, mintha egy erkölcstelen figura lennék” – mondta Gréczy Zsolt. Hozzátette: most is úgy gondolja, nem zaklató, hanem az ügy áldozata. Úgy fogalmazott: „soha senkit nem zaklattam”. Kitért arra is: továbbra is fenntartja azt az álláspontját, hogy az általa kilátásba helyezett perek „mennek majd a maguk útján”.

Nem tudja, túl van rajta

A műsorban arra a kérdésre, hogy elküldte-e a képeket valaha valakinek, azt mondta:

„nem tudom, már nem foglalkozom ezzel a kérdéssel, túl vagyok ezen a történeten”.

ÉLŐ: Gréczy Zsolttal beszélgetünk az elmúlt napok botrányáról

ÉLŐ: Gréczy Zsolttal beszélgetünk az elmúlt napok botrányáról

Posted by atv.hu on Friday, December 20, 2019

Gréczy Zsoltról a médiában először kedden jelentek meg egy névtelen levélíró által küldött képek, azóta pedig újabb fotók is nyilvánosságra kerültek.

A DK politikusa a 2018-as választáson a DK országos listáján szerzett parlamenti mandátumot. A távozó képviselő mandátumának betöltéséről a párt elnöksége dönt.