Gréczy Zsolt szexfotóitól öklendezik ma az internet

Borkainak legalább nő jutott, Gréczynek egy Don Pepe étlapra kellett kicsapnia.

Gréczy Zsolt szexfotóitól öklendezik ma az internet
Részlet a névtelen feladótól, több szerkesztőséghez eljuttatott egyik fotóból.

Rövid időn belül a harmadik „zaklatási üggyel” vádolják meg Gréczy Zsoltot: a DK-s politikusról először a Dolly Roll egykori dobosa állította, hogy Gréczy zaklatja az élettársát, majd a Pesti Srácok propagandaoldalon jelent meg egy videó, melyben a Mi hazánk „parlamenti szakértője” mesélt hasonlóról.

Tegnap a Vadhajtások nevű, szintén kormánypárti heccblog szellőztetett meg egy újabb esetet, félmeztelen, Gréczynek tulajdonított fotókkal. Ezzel kapcsolatban a politikus az Indexnek szerdán azt mondta,

aljas rágalom, szemenszedett hazugság minden állítás, és ezt be is fogja bizonyítani. Ami a képeket illeti, büntetőfeljelentést tesz, és az eljárás feladata lesz majd, hogy az igazságot kiderítse.

Ehhez képest ma újabb adag fotó jelent meg a Vadhajtásokon, melyek némelyikén egyértelműen a DK-s látható,

az egyiken például letolt nadrágban, álló hímtaggal, egy Don Pepe menüsort böngészve.

A fotókat olvasóink érdekében nem linkeljük.

Barkóczi Balázs, a DK szóvivője az újabb eset kapcsán a Hír TV-nek annyit mondott, egy képviselőnek is lehet magánélete, és a pártnak ezzel nincs dolga, bár azt szerencsétlennek tartja, hogy a politikusról ilyen képek kerültek nyilvánosságra. Egyelőre nem látnak arra utaló jelet a pártnál, hogy zaklatás is történt volna, vagyis nem tagadják, hogy a képek valódiak, szerintük ugyanakkor nem zaklatási céllal küldözgette ezeket a képviselő.

Kapcsolódó hírek