Baleset

Hajók égtek az alsóörsi kikötőben

Belföld

Magyar Péter: nem jött be a megafonos lejáratás, „készülnek a hamisított rendőri jelentések”

Bűnügy

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Ma jön Putyin, itt kell útlezárásokra számítani

RövidenRöviden

Útlezárásokra, időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani Vlagyimir Putyin orosz elnök és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter látogatása miatt ma Budapest számos pontján, elsősorban a belvárosban, emiatt egyes buszjáratok rövidített vagy módosított útvonalon közlekednek.

A delegáció érkezése miatt a BKK a kötöttpályás járművek, főként a metró igénybevételét javasolja. A korlátozások a Liszt Ferenc-repülőtér környékét is érintik, ezért azt tanácsolják:

akinek a gépe 12 és 14 óra között, vagy 19 és 21 óra között indul, lényegesen korábban induljon el otthonról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 12 óra 30 perctől 19 óra 30 percig szakaszosan és időszakosan lezárják a Liszt Ferenc-repülőtér „E” porta – 4-es főút – M0-s autóút – M3-as autópálya bevezető – Kacsóh Pongrác úti felüljáró – Kós Károly sétány – Hősök tere – Andrássy út – József Attila utca – Széchenyi tér – Lánchíd – Clark Ádám tér – Hunyadi János út – Dísz tér – Szent György utca – Szent György tér útvonalat.

Éjfélig tilos megállni több helyen az V., a VI., a XIV. és a XV. kerületben, például a Hősök terén, az Andrássy úton és szervizútján, a pesti alsó rakparton és a budai alsó rakpart egy-egy szakaszán, a Széchenyi téren, az MTA előtti nagyparkolóban, a Clark Ádám téren, a Szent György téren, a Dísz téri parkolóban, a Szarvas téren és a Dózsa György téren, valamint az Attila út, a Dózsa György út és a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszán.

Az érintett útszakaszok listája megtalálható a rendőrség oldalán, a közösségi közlekedés aktuális változásai pedig a BKK Info alkalmazásban és a bkkinfo.hu oldalon követhetők nyomon.

Ez is érdekelhet

Ma is dolgozik a MÁV: jelentős késések a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon

Aggódnak a NATO-országok külügyminiszterei az Orbán-Putyin találkozó miatt

Putyin ismét megfenyegette a Nyugatot, elárulta, mikor lehet béke

Vlagyimir Putyin megerősítette, hogy indul a 2024-es oroszországi elnökválasztáson

Most a dél-balatoni vasútvonal esett el

Putyin súlyos dolgot állít, ezen sok minden múlhat