Reviczky Gábor aggódik, mi lesz a lakásával most, hogy megbukott a fideszes polgármester

Nagyot csalódott az önkormányzati választás eredménye miatt Reviczky Gábor, akinek a kampányfinisben soron kívül juttatott önkormányzati lakást Bácskai János, a ferencvárosi fideszes azonban vasárnap alulmaradt Baranyi Krisztinával, az ellenzék jelöltjével szemben.

A színész, aki a 82 négyzetméteres, igen jutányos bérleti díjú lakásért cserébe fideszes kampányarccá vált, korábban sem rejtette véka alá, hogy nagy Fidesz-hívő. Most is arról beszélt, nem lesznek barátok Baranyi Krisztinával.

„A szabályozást annyira megszigorították, hogy minden évben új szerződést kell kötni a bérlakásokra. Most tartok attól, hogy a lakásból kirúgnak a francba. A dolog pedig úgy működik, hogy a kerület önerőből több házat is felújított, hogy az ottani lakásokat piaci alapon bérbe adja. Nem olcsón!”

panaszolta Reviczky a Hiteles Híreknek, azt is elárulva: a lakáskája első számlája 156 ezer forint volt a vízdíjjal együtt, de fűtéssel együtt havi 220 ezer forintos költségre számít.

„A lakást egyébként nem magamnak kértem, hanem a helyzetemnek. 70 éves elmúltam, és már nem bírtam az ingázást” – magyarázta a lakhatási válság közepette kivételezett színész, hogy miért is nem akkora ügy ez.

Kapcsolódó hírek