Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Az Üvegtigris Gabenjaként árulja a házát TikTokon Reviczky Gábor

A rákkal küzdő művész háromszintes, medencés ráckevei otthonát 159 millió forintért kínálják.

Az Üvegtigris Gabenjaként árulja a házát TikTokon Reviczky Gábor

„Szevasz Lalikám! Van itt egy ház, meg kéne nézned, meg kéne venned”

– így kezdi a TikTokra feltöltött videóját Reviczky Gábor, utalva az Üvegtigris visszatérő beszélgetéseire Lalival (Rudolf Péter).

Az ingatlan virtuálisan is bejárható, 159 millió forintba kerül, 6+1 fél szobás, 276 négyzetméteres és egy 650 négyzetméteres telken található, helyileg Ráckevén. Medencével ellátott, 3 szintes és 2010-ben újították fel teljeskörűen.

@eladomazotthonom.com

Eladó Gaben – őőő, izé a Reviczky család – otthona! Ő is az Eladomazotthonom.com – ot választotta 🙂 Légy gyors, érj oda Lali előtt! A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát 😉 Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel 👌 Ha te is eladnád az otthonod, akkor feleljtsd el az ingatlanosokat, a stresszt, és bízd az Eladomazotthonom.com – ra! Átlátható, statisztikákkal alátámasztott, prémium szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb árat fogod kapni az otthonodért! #Gaben #üvegtigris #reviczkygábor #reviczky #eladomazotthonom #addelingatlanosnélkül #eladásingatlanosnélkül #ingatlan #Ráckeve #ház #eladóház #medence #medencésház #Lali #property #Duna #Dunapart #horgászat #horgászatazéletünk #horgászatalegjobb #peca #eladóház #eladóingatlan #kandalló #családiház #otthon #lakberendezés #lakberendező

♬ Funk It Up – Official Sound Studio

Márciusban derült ki, hogy a 74 éves, Nemzet Színésze díjjal kitüntetett művésznek prosztatarákja van, nincs áttéte, de a kemoterápiát nem vállalta. Helyette célzott sugárkezeléssel és alternatív gyógymódokkal próbálkozik. Hogy miért válik meg ráckevei otthonától, az egyelőre nem derült ki.

Kapcsolódó friss hírek