Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Válságtanácskozás a Fideszben, Borkai bedönthette a kormánypártok kampányát

Péntek este a Magyar Hang írta meg, hogy válságtanácskozást tart a központi Fidesz-stáb, mert az utolsó méréseik szerint a Borkai-botrány elbizonytalanította a Fidesz szavazótáborát, ennek pedig komoly hatása lehet a választási részvételre.

„Az utolsó mérések azt mutatják, a Borkai-ügy magával ránthat több erős jelöltet, köztük Tarlóst is”

– mondta a Magyar Hangnak egy fideszes forrás. Az utolsó közvélemény-kutatások szerint fej-fej mellett áll Tarlós István és Karácsony Gergely a Fidesz számára is kiemelt fontosságú főpolgármester-jelölti versenyben.

Az Index eközben arról ír, „Veszélyes terep” címmel névtelen cikk jelent meg szintén péntek este a Magyarnemzet.hu-n. Ebben meglepő módon Borkai lemondását követelték, az írás azonban hamar eltűnt a propagandaoldalról.

Az Index emlékeztet: Orbán Viktor éppen maratoni, több órás tárgyalást folytat Emmanuel Macron francia elnökkel Párizsban, de Borkai ügyében is valószínűleg ő fogja meghozni a végső döntést, a miniszterelnök azonban órák óta elérhetetlen.

Borkai Zsoltról egy hete kezdtek megjelenni erotikus tartalmú fotók és videók az „Ez az ördög ügyvédje” blogon. A névtelen szerző azóta durva korrupciós ügyeket sejtető információkat szivárogtat. A győri polgármester a botrány kirobbanása óta egyszer állt a nyilvánosság elé, akkor arról beszélt, hogy hibázott, megbánta tettét, de nem mond le.