Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Megszólalt Borkai Zsolt: megbánta, de nem lép vissza

Szerinte a politikai ellenfelei akarják „felállítani”.

„A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, és részben igen valódiak. Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam és megbántam. Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam”

– magyarázta Győr fideszes polgármestere a helyi propagandatévének hétfőn. Borkai Zsolt először szólalt meg a korrupciót, kokainozást és orgiákat emlegető névtelen blog robbantotta botrány óta.

Borkai most arról beszélt: soha nem élt illegális szerekkel, bármilyen ezzel kapcsolatos hír csakis manipuláció, törvénysértést pedig nem követett el.

„Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárás megindítását kezdeményezem” – fenyegetett, hozzátéve: a politikai ellenfelei az utóbbi években mindent elkövettek, hogy adatokat gyűjtsenek róla, szerinte

mindezt azért tették, hogy polgármesterként felállítsák.

„Módszerük: a botlásom párhuzamba állítása a politikai teljesítménnyel, melynek egymáshoz az ég világon semmi köze nincsen” – mesélte a prostituáltakkal hírbe hozott keresztény-konzervatív családapa. Szerinte számtalanszor bizonyította, hogy képes harcolni, és úgy tudja, Győr a vezetése alatt kimagaslóan teljesített.

„Nem adom harc nélkül olyan emberek kezébe, akik képtelenek vezetni, képtelenek a fejlődést garantálni. Céljuk, hogy olyan nyomás alatt tartsanak, hogy visszalépjek a polgármester-jelöltségtől. Nem lépek vissza. A győriek vasárnap eldöntik, hogy szeretnék-e közösen folytatni a 13 éve elkezdett munkát”

– magyarázta a videón.

Kitálalt Borkai Zsolt felesége: egy ideig gyűlölte, de most már nagyon szereti a férjét

Ittasan, káromkodva kampányolt a színpadon Borkai Zsolt mellett a Fideszből frissen kirakott képviselő

Borkai Zsolt is pálcát tört Tóth Gabiék válása felett

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt