Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

EU-s támogatást is kapott a Borkai Zsolték jachtján vendégeskedő „luxusmodell”

„Komplex szolgáltatásokat nyújtó rendezvényszervező iroda” létrehozására.

Uniós támogatást nyert el korábban az egyik lány azok közül, akik a Borkai Zsoltot támadó blog fotóján és videóján láthatók, a győri fideszes polgármester „szórakoztatása” közben.

A Magyar Hang derítette ki, hogy a Fejér megyei lány testvérével egy menyasszonyiruha-kölcsönző megnyitására és rendezvényszervezésre kapott pénzt a fiatalok vállalkozóvá válását segítő pályázaton, mégpedig csaknem hárommillió forintot. Egy interjúban beszéltek erről, ahogyan azt is elmondták, hogy édesanyjuk volt a példaképük, ő inspirálta őket.

A pofátlan pénznyúlásról Hadházy Ákos is posztolt. A független képviselő az EU-forrásokat nyilvántartó adatbázisok alapján azt írja: a két nő a pályázati anyag szerint „többek között egy Iphone 6-ost vehetett” a támogatásból.

A Magyar Hang megjegyzi, Győr fideszes polgármester érdemben azóta sem reagált a vádakra, három napja kerüli a nyilvánosságot, miután egy névtelen blog azzal vádolta meg, hogy „dekoratív hölgyek” társaságában múlatta az időt egy luxusjachton, például kutyapózban.

A blog többek között arra várja a választ a fideszestől, hogy

„miért drogra, prostikra és magánrepülőzésre költötted a győriektől ellopott pénzt?”

Borkai vasárnap egy családi fotót posztolt ki Facebook-oldalára azzal a szöveggel, hogy „Kitartunk. Jóban, rosszban.”