Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Folytatódik a fideszes polgármester leleplezése, videó is előkerült a szexpartiról

Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere.
Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Csúcsra jár a keresztény-konzervatív értékek bemutatása: a Borkai Zsoltot támadó névtelen blog a tegnapi fotó után ma videót is közölt a jachtos orgiáról.

Az ismeretlen szerző azt állítja: részt vett a felvételeken látható szexpartin, sőt, többet is szervezett a győri fideszes polgármester-családapának, amelyen prostituáltakkal volt együtt. Azt is állítja: Borkai ezeken a bulikon drogot is fogyasztott.

„Borkai! Tényleg nincs válaszod arra, miért drogra, prostikra és magánrepülőzésre költötted a győriektől ellopott pénzt?”

– teszi fel a kérdést a blog legfrissebb posztja, mely úgy folytatódik:

„Újságírók még nincsenek a házad előtt, de majd lesznek, és vadászni fognak rád, mihelyst nyilvánosságra hozom, ahogy szívod a kokaint. Eddig úgyis nagyon megengedők voltak veled… És nem csak tavaly pünkösdi felvételeim vannak, de ezt is pontosan tudod.”

A poszt végül két, pornóvideóra mutató linkkel zárul, az egyiken a blog által korábban mutatott fotókból látható montázs, a másikon

Borkai hátulról támogat egy szőke választópolgárt, miközben egy másik férfit szájjal ügykezelnek, a háttérben pedig Fekete Pákótól az Add ide a didit című szám bömböl.

Az október 13-án újrázásra készülő győri fideszes városvezető egyébként tegnap óta elérhetetlen, szombati programján sem jelent meg. Korábban egy közleményben azt nyilatkozta:

„A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet.”

Kapcsolódó friss hírek

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat