Elbujdosott a jachton töcskölős fotóval hírbe hozott fideszes polgármester

Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere.
Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere. Fotó: borkaizsolt.hu

Lemondta szombati, győrszentiváni programját Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere, feltehetően amiatt, hogy korábban mi is megírtuk: egy névtelen blogon olyan fotó jelent meg, melyen a keresztény-konzervatív politikus látható, amint éppen egy fiatal nőt interpellál hátulról.

A Nyugati Fény azt írja, Borkainak 12.00 órától lett volna ma programja Győrszentivánon, de a rendezvény elmaradt.

Az Index arról ír, elérni sem lehet a fideszest. Mobilján, sms-ben és e-mailben is kereste a lap, valamint hívták a titkárnőjét is, sikertelenül. Azt szerették volna megtudni, hogy a fotó, amelyen félreérthetetlen helyzetben ábrázolja, hol, mikor és milyen körülmények között készült, illetve mikor, hol készült a blogon eddig megjelent többi fénykép.

Emlékeztetnek, a politikust támadó blog a sikamlós hajókirándulás mellett korrupcióval és más bűncselekményekkel is vádolja a fideszest és annak ügyvéd barátját, de konkrét bizonyítékokat egyelőre nem közölt.

Borkai korábban azt nyilatkozta, hogy „a személyével kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz” részének tekinti, amellyel „a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet”.

Facebook-oldalán tegnap óta nem jelent meg új bejegyzés, a meglévőkhöz írt kommenteket azonban valakik keményen moderálják, ezért ott nyoma sincs a korrupciós- és szexvádakat firtató hozzászólásoknak.

A politikus honlapján továbbra is az olvasható:

„Vannak szép sikerek az életemben. Semmi sincs azonban, amire olyan büszke lennék, mint a családom.”

Kapcsolódó hírek