Fidesz: az ellenzék „migránspárti polgármesterjelöltjei” nagy veszélyt jelentenek a településekre

Az ellenzék „bevándorláspárti polgármesterjelöltjei” nagy veszélyt jelentenek a településekre – mondta fel a kormányzati kommunikáció maszlagot Halász János keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A nagyobbik kormánypárt szócsöve szerint az októberi önkormányzati választás tétje különösen nagy a magyar településeknek, mert a „bevándorláspárti európai baloldal” minden szinten ki akarja építeni a hálózatát a tagállamokban. Úgy tudja, olyan politikusokat akarnak pozícióba helyezni, akik

hajlandóak a migránsok elosztására és betelepítésére.

Halász szerint a magyar ellenzék is tele van migránspárti polgármesterekkel, „díszpéldányuk” Botka László, Szeged szocialista vezetője, aki állítólag „kezdettől fogva támadja a kerítést”.

De itt nem volt még vége a választások előtt menetrendszerű migránssal riogatásnak: Halász szerint az ellenzék szombathelyi polgármesterjelöltje, Nemény András, a nyíregyházi ellenzék aspiránsa, Jeszenszki András is bevándorláspárti. Ezután pedig levezette, hogy

azokban a külföldi városokban, ahol a polgármester bevándorláspárti, és segíti a migránsok betelepítését, ott szerinte rohamosan romlik a közbiztonság, megnő az erőszakos bűncselekmények száma, és vége van az ott élők nyugalmának.

Szerinte egyetlen gyógyír van a világpusztulásra: az pedig nem más, mint a Fidesz.

Kapcsolódó hírek