Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Halász Jánost sokkolta, hány kiskorú változtatja meg a nemi identitását Nagy-Britanniában

Halász János Fidesz-szóvivő a kerítésbontó Gyurcsánnyal riogató sajtótájékoztatóján 2019. augusztus 30-án.
Halász János Fidesz-szóvivő a kerítésbontó Gyurcsánnyal riogató sajtótájékoztatóján 2019. augusztus 30-án. Fotó: fidesz.hu

Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton – riogatott Halász János csütörtökön, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban.

A Fidesz-frakció szóvivője annak kapcsán ragadtatta el magát, hogy megkezdődött a magyar közélet amúgy is remek hangulatának tovább fokozása: még a tavaszi választáshoz igazodva belevágnak Orbánék az LMBTQ-ellenes uszításába.

Halász most arról hőbörgött, hogy Skóciában már a 11-18 év közötti gyerekek számára „zajlik a transzvesztitává válás népszerűsítése nyári táborokban”, ráadásul úgy tudja, az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Dániában, Svédországban, Ausztráliában, Japánban és Mexikóban is „már elindította világméretű kezdeményezését az LMBTQ-lobbi”.

„Itt gyermekeknek tartanak felolvasást iskolákban, könyvtárakban és könyvesboltokban nőnek öltözött férfiak a drag queen-történetekről, ezzel is népszerűsítve a nemváltást” – mesélte a kormánypárti politikus, akit innen Magyarországról nézve nem kevésbé fontos dolgok foglalkoztatnak, mint hogy

„sokkoló, de Svédországban 1500 százalékkal nőtt meg azoknak a 13-17 éves kislányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat, naponta legalább egy kiskorú változtatja meg a nemi identitását Nagy-Britanniában!”

A Fidesz-frakció szóvivője úgy tudja, a „nemátalakító műtétek és beavatkozások elismerése megjelent számos nyugat-európai országban, köztük Spanyolországban, ahol 14 éves kortól szülői beleegyezés nélkül változtathatnak nemet a kiskorúak, de Skóciában is, ahol ugyanez már 4 éves kortól megengedett”.

Halász János szerint a magyar baloldal is asszisztál ehhez – tért végre a lényegre a politikus, vagyis hogy az LMBTQ-emberek elleni hergelés is csak egy újabb eszköz „a baloldal” gyalázására.

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

Dőlnek a csontvázak? Nyomoznak a CÖF plakátkampányos cége ügyében

Mészáros Lőrinc a verseny nélkül elnyert állami megbízásokról: „Ezt minden magyar vállalkozó nevében kikérem magamnak”

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt

Kocsis Máté: Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti