Kezdődik – Halász: a jövő évi választás tétje, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarország

Aki esetleg most ébredt egy négyéves kómából, megnyugodhat, nem hagyott ki semmit.

Halász János Fidesz-szóvivő a kerítésbontó Gyurcsánnyal riogató sajtótájékoztatóján 2019. augusztus 30-án.
Halász János Fidesz-szóvivő a kerítésbontó Gyurcsánnyal riogató sajtótájékoztatóján 2019. augusztus 30-án. Fotó: fidesz.hu

Ha a baloldal kerülne hatalomra, végrehajtaná a migránsok betelepítését

zendített rá Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön, mintha csak a 2018-as kampányban járnánk, amikor naponta óbégatták kormánypártiak, hogy el fognak lepni bennünket a migránsok, ha nem ők uralkodhatnak tovább.

A fideszes beszélő most ismét azt állította, hogy továbbra is az a tétje a 2022-es országgyűlési választásoknak, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarország. Szerinte ugyanis az Európába irányuló migráció nemhogy nem ért véget, hanem egyre inkább erősödik, milliók tartanak és készülnek most is Európa felé!!4!!!

„A nemzetközi baloldal bevándorlókontinenst akar csinálni Európából”, így akarják lebontani a nemzetállamokat, a nemzeti identitást, az európai keresztény kultúrát és így akarnak a baloldalnak szavazótömegeket keresni – hazudozott Halász, bizonygatva, hogy Németországban, Franciaországban és Svédországban a lakosság jelentős része már migránshátterű, muszlim vallású.

„Magyarország eddig csak azért úszta meg a migránsok betelepítését, mert az Orbán-kormány nem hajtotta végre Brüsszel és a Soros-hálózat követeléseit” – ért össze végül minden: a migránsok, Brüsszel és Soros.

További jó szórakozást kívánunk mindenkinek a 2022-es kampányhoz; addig is „ne hagyjuk, hogy Gyurcsányék hazánkból is bevándorlóországot csináljanak, állítsuk meg őket!” – szólított fel a Fidesz-frakció szóvivője, arra kérve az embereket, hogy írják alá a még nála is semmirevalóbb Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek