Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Tarlós István: nekem köszönhető, hogy 2019-ben is közvetlenül választják meg Budapest főpolgármesterét

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Tarlós István főpolgármester a budapesti útépítési program keretében elkészült első XVIII. kerületi út átadásán a Kappel Emília utcánál felállított sátorban 2019. július 8-án.
Tarlós István főpolgármester a budapesti útépítési program keretében elkészült első XVIII. kerületi út átadásán a Kappel Emília utcánál felállított sátorban 2019. július 8-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Tarlós Istváné a budapestiek bizalma” – címmel írt hosszú cikket a Magyar Nemzetbe saját magáról Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

Az írásban többször kitér arra, hogy míg ő nyugalmat akar a fővárosban, szerinte Karácsony Gergelyt csak a balhé érdekli, és egyébként is Gyurcsány mozgatja. „Gyurcsány Ferenc mindenáron vissza akarja szerezni a hatalmat, ha nem is formálisan, de úgy, mint mondjuk Teng Hsziao-ping” – magyarázza Tarlós a cikkében.

Megemlíti a ciklusai alatt véghezvitt fejlesztéseket, köztük a nyáron szaunaként is üzemelő 3-as metró felújítását, az átadása óta 23 milliárd forinttal dráguló 4-es metrót, hosszasan sorolja a megvalósult és a készülő építkezéseket és beruházásokat, majd érdekes kijelentést tesz:

„számos fontos kérdésben érvényesítettem a főváros érdekeit. Élén azzal, hogy 2019-ben is közvetlenül választhatják Budapest főpolgármesterét, ami indulásom alapfeltétele volt”.

Tarlós szerint „egy fővárosnak nem sok van, ami kevésbé érdeke, mint hogy a főpolgármester visszavonhatatlanul elmérgesedett viszonyban legyen a kormánnyal”. És ő úgy emlékszik, többször „elment a falig”, „nem is egy miniszterrel nyílt konfliktusba bocsátkozva”, de az együttműködést nem fenyegette veszély.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Tarlós István már Karácsony Gergely férfiasságát is kétségbe vonja

Tarlós István feljelentést tett a fővárosi korrupciógyanús ügyek miatt

Tarlós bezárná a Libegőt, összevonná a MÁV-ot és a Volánt

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz