Kálmán Olga indul a főpolgármesterségért

Sajtótájékoztatón jelentette be Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője és Kálmán Olga tévés műsorvezető, hogy a baloldali párt a médiaszemélyiséget indítja Budapesten főpolgármester-jelöltnek.

Kálmán Olga az eseményen elmondta, budapesti jelöltnek tekinti magát, akit a DK támogat, és reméli, később a többi ellenzéki párt is beáll mögé. Hangsúlyozta, ismeri a város problémáit, évtizedek óta közélettel foglalkozik, van rálátása a politikai és gazdasági ügyekre.

Elmondta, van programja, de végleges, írott verzióját azután alakítja majd ki, hogy a következő hetekben találkozott és beszélgetett a választópolgárokkal. Az ATV Egyenes beszédének, majd később a Hír TV Egyenesen Kálmán Olgával műsorvezetője részt vesz az ellenzéki előválasztáson.

Dobrev Klára a Szabadság téren tartott sajtótájékoztatón elmondta, Kálmán Olga jelölése nem érinti az ellenzéki pártok kerületi megállapodásait. Szavai szerint írásban kötelezték el magukat, hogy bárki nyeri az ellenzéki előválasztást, azt fogják támogatni Budapesten, de bízik benne, hogy Kálmán Olga lesz a befutó.

Kapcsolódó hírek