Kocsis Máté: ezt a hőbörgésüket jobb, ha befejezik!

Heves szavakkal védte meg Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető a szegény, állandóan médiaszembeszélben érvényesülni kénytelen Fideszt a Parlamentben hétfőn.

Kocsis felszólalását a 444.hu szemlézte, és a fideszes bizonyára elfelejtette, hogy van egy százmilliárdból működő, propagandagyárrá züllesztett közmédiájuk, egy „nemzetstratégiai jelentőségű”, közel félezer sajtóterméket tömörítő alapítványuk, meg egy meglehetősen perverzen szerkesztett megyei laphálózatuk, mert hatalmasat hisztizett valami ellenzéki médiafölényre utalva.

„A vezető magyar kereskedelmi televízió, az RTL Klub, az önök szolgálatában áll. A vezető magyar hírcsatorna, az ATV az önök szolgálatában áll. A legnagyobb napilap, a Népszava, az önök szolgálatában áll, a legnagyobb internetes portálok, az Index, a hvg.hu, a 24, az önök szolgálatában állnak és az a helyzet, hogy a legnagyobb hetilap, a HVG is az önök szolgálatában áll. Lehet, hogy ez önöknek nem tetszik, de ezt a médiadiktatúrás hőbörgésüket jobb, ha befejezik”

– fakadt ki Kocsis Máté, a parlamenti videó tanúsága szerint Orbán Viktor elismerő helyeslése közepette.

A józsefvárosi médiaszakértő és kiegyensúlyozottsági ombudsman a 444.hu beszédes videójára nem reagált, amelyből kiderült: a jellemzően tévéből tájékozódó legszegényebbek közül sokan azt sem tudják, hogy létezik más párt a Fideszen kívül.

Ezek is érdekelhetnek