Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Ugyanaz az Orbán-interjú virít a kormánypárti megyei lapok címoldalán

Ugyanaz az Orbán-interjú virít a kormánypárti megyei lapok címoldalán

„Lapunknak adott interjúnak” nevezik az országos kormánymédiában és szinte az összes megyei napilapban és hírportálon címoldalra kibiggyesztett, központilag készített Orbán-beszélgetést.

A miniszterelnök szokásos, választás előtti üzenetét juttatta el így a népéhez, alig egy nappal azután, hogy a német Bildnek még arról siránkozott, hogy micsoda ellenszélben kénytelen dolgozni, alig van rendes, szolgalelkű lakájsajtója.

Orbán a mostani interjújában többek között azt igyekszik a vidéki újságolvasóknak bekamuzni, hogy

ha az elmúlt években baloldali kormány lett volna Magyarországon, akkor most úgy néznének ki a városaink, mint egyes német vagy francia városok, mert százezrével lennének itt Afrikából vagy a Közel-Keletről érkezett migránsok.

A kedélyesen alákérdező „újságíró” természetesen a miniszterelnökre nézve kínos témákat (Tiborcz István és Mészáros Lőrinc gazdagodása, oktatás és egészségügy, szar magyar focira elvert milliárdok, stb.) nem érinti, cserébe Orbán szól arról, hogy szerinte

a magyar pártok képviselőjelöltjei közül csak a Fidesz politikusaira lehet számítani, függetlenül attól, hogy éppen mit mondanak, a magyar ellenzék egésze beállt a bevándorláspártiak zászlaja mögé.

A Fidesz márciusi, Néppárt-beli felfüggesztésével kapcsolatban pedig Orbán mintha továbbra is úgy emlékezne, hogy nem ő utáltatta ki magát, hanem majd a választás után eldönti, hogy akar-e még a Fidesz a Néppártban maradni.

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt