Gazdaság

Nagyot drágul a benzin szerdától, mutatjuk

Belföld

Tudják fokozni: presbiterré választotta K. Endrét a Bicskei Református Egyházközség a szabadulása után

Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Nem sikerült a Dózsa György úti gázoló szívműtétje

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Az elsőrendű vádlott M. Richárd (balról) az ellene és két fő ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása és egyéb bűncselekmények miatt, a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper előkészítő tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében 2019. január 25-én.
Az elsőrendű vádlott M. Richárd (balról) az ellene és két fő ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása és egyéb bűncselekmények miatt, a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper előkészítő tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében 2019. január 25-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Nem javult az állapota, így hamarosan újabb beavatkozást kell elvégezni M. Richárdon, aki a Dózsa György úti baleset egyik vádlottja.

A Blikk azt írja, M. Richárd súlyos szívműtétje nem volt komplikációmentes, és az intenzív osztályon sem lett jobban. Sőt, rosszabbul van, mint a műtét előtt, a pulzusa 120-150 között ugrál, és eddig nem sikerült helyreállítani.

Elképzelhető, hogy még ma újraindítják a szívemet. Most várjuk a beavatkozásról szóló döntést, jelenleg is tart az orvosi tanácskozás

– mondta a lapnak M. Richárd.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Ágyhoz bilincselve lebeg élet-halál között a 60 kilósra fogyott M. Richárd

Mi történik? Polt Péter kezdeményezte egy MSZP-s téglájuk mentelmi jogának felfüggesztését

Fordulat M. Richárd ügyében, gondnokság alá helyeztetné a családja

3 és fél év letöltendőt kapott M. Richárd a Dózsa György úti baleset miatt

Meghalt M. Richárd

El akarta vágni alvó férje nyakát egy nő, mert nem tudta elfogadni a férfi válási szándékát