Nem sikerült a Dózsa György úti gázoló szívműtétje

Az elsőrendű vádlott M. Richárd (balról) az ellene és két fő ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása és egyéb bűncselekmények miatt, a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper előkészítő tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében 2019. január 25-én.
Az elsőrendű vádlott M. Richárd (balról) az ellene és két fő ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása és egyéb bűncselekmények miatt, a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper előkészítő tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében 2019. január 25-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Nem javult az állapota, így hamarosan újabb beavatkozást kell elvégezni M. Richárdon, aki a Dózsa György úti baleset egyik vádlottja.

A Blikk azt írja, M. Richárd súlyos szívműtétje nem volt komplikációmentes, és az intenzív osztályon sem lett jobban. Sőt, rosszabbul van, mint a műtét előtt, a pulzusa 120-150 között ugrál, és eddig nem sikerült helyreállítani.

Elképzelhető, hogy még ma újraindítják a szívemet. Most várjuk a beavatkozásról szóló döntést, jelenleg is tart az orvosi tanácskozás

– mondta a lapnak M. Richárd.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek