Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Haragos felvonulást szerveznek május 1-jére Budapesten

RövidenRöviden
Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) elnöke (b3), Klaus Heeger, a Független Szakszervezetek Európai Szövetségének (CESI) főtitkára (b2), Köves Ferenc, a Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezetének elnöke (k) és Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke (j3) a közszolgálati sztrájkról tartott sajtótájékoztatón 2019. március 14-én.
Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) elnöke (b3), Klaus Heeger, a Független Szakszervezetek Európai Szövetségének (CESI) főtitkára (b2), Köves Ferenc, a Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezetének elnöke (k) és Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke (j3) a közszolgálati sztrájkról tartott sajtótájékoztatón 2019. március 14-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Felvonulást szervez május 1-jére a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete – jelentette be a szakszervezet elnöke csütörtökön a fővárosi Kossuth téren tartott sajtótájékoztatón.

Boros Péterné elmondta: országszerte 7500-an vesznek részt az önkormányzati köztisztviselők és a kormányzati igazgatás kormánytisztviselői körében meghirdetett csütörtöki sztrájkjukban.

A sztrájkkal a munkavállalók és a munkabeszüntetéssel szolidáris dolgozók kifejezték akaratukat, hogy támogatják a szakszervezet 12 pontos sztrájkkövetelését, a szakszervezetnek pedig ezek után az a dolga, hogy „a teljesítésig vigyék ezt az akaratot” – jelentette ki. Ezért felhívta a munkavállalókat, mutassák meg május 1-jén, hogy ők az ország hajtóereje. Az MKKSZ „haragos felvonulást szervez május 1-jére”, hogy kifejezzék elégedetlenségüket a dolgozók.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Elegük lett: sztrájkba lépnek a kecskeméti Mercedes-gyár dolgozói

Elegük van, folytathatják a sztrájkot a Volánbusz dolgozói

Sztrájkot hirdettek a buszvezetők, mert keveslik a bérüket

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter