Kondiba jár a szívbetegsége miatt a börtönből kiengedett Dózsa György úti gázoló

Miközben súlyos szívbetegségre hivatkozva a bíróság nemrég megszüntette a két halálos áldozatot követelő Dózsa György úti közlekedési baleset vádlottja, M. Richárd letartóztatását, a Pesti Srácok szerint a férfi lelkesen kondizik.

M. Richárd lényegében szabadon mozoghat Budapesten és Pest megyében, mert éppen szívbillentyű-cserére készül. A vádlott jelenleg nincs közvetlen életveszélyben, de állapota romolhat, műteni kell – ezért engedték ki.

A Pesti Srácok viszont most arról ír, hogy

M. Richárd egy XIII. kerületi konditermet látogat.

A lap fotókat is kapott a férfiről, akiről úgy tudni, tegnap délelőtt gyűrte utoljára a vasat.

M. Richárd az Indexnek elismerte, hogy ő van a fotókon, de állítása szerint csupán “átmozgató edzést” végzett. Hozzátette: a városmajori szívklinikán már kitűzték a műtétje időpontját, ami két hét múlva lesz.

Kiemelt kép: Az elsőrendű vádlott M. Richárd (balról) az ellene és két fő ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása és egyéb bűncselekmények miatt, a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper előkészítő tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében 2019. január 25-én. (MTI/Kovács Tamás)

Kapcsolódó hírek