Három nőt gázoltak halálra az országban gyakorlatilag egy órán belül

Összetört személyautó a főváros XIX. kerületében, Kispesten, a Vas Gereben utcában, ahol a gépjármű halálra gázolt egy nőt 2018. november 19-én.
Összetört személyautó a főváros XIX. kerületében, Kispesten, a Vas Gereben utcában, ahol a gépjármű halálra gázolt egy nőt 2018. november 19-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

16 óra 35 perckor egy zebrán áthaladó nőt ütött el egy autó Szerencsen, hétfőn. A 85 éves gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a helyszínen meghalt.

A Gyár utcában történt baleset körülményeit még vizsgálják.

17 óra 20 perckor a főváros XIX. kerületében, Kispesten, a Vas Gereben utca 71. szám előtt gázolt halálra egy személyautó egy nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta, a gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét veszítette, a helyszínelés idejére lezárták a Vas Gereben utcát az Ady Endre út és a Tóth Árpád utca között.

17 óra 40 perc körül Vámosgyörkön, az István király úton ütött el egy személygépkocsi egy gyalogost eddig tisztázatlan körülmények között.

Az 59 éves helyi nő a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben a helyszínelés ideje alatt.

Kapcsolódó hírek