Belföld

Meghalt Kupa Mihály

Bulvár

Óriásit vergődött Szentkirályi egy hőmérővel, Karácsony Gergely visszakézből tette helyre

Oktatás

Elegük lett, a tanári kar húsz százaléka felmondott tanévkezdés előtt egy isaszegi iskolában

Ököllel ütötte Puzsér Róbertet a kormánymédia díszcigánya

Ábrahám Róbert azt írta, eddig bírta „tolerátlni” Puzsért, Puzsér szerint ez a putri törvénye.

abraham-robert-puzser-robert
„Rostás Tibor” és Puzsér Róbert ölelik egymást Puzsér Photoshop-montázsán. Forrás: Facebook/Puzsér Róbert

A 2024/07/20 napján a https://roviden.hu internetes portál oldalán megjelent „Ököllel ütötte Puzsér Róbertet a kormánymédia díszcigánya” című sajtócikkben valótlan tényállítást híreszteltünk, amikor közöltük PUZSÉR Róbert azon tényállítását, hogy ÁBRAHÁM Róbert Tibor ököllel ütötte arcon PUZSÉR Róbertet. A fenti sajtócikkben híresztelt tényállítás nem valós, mivel nem bizonyított tény, hogy ÁBRAHÁM Róbert Tibor ököllel ütötte arcon PUZSÉR Róbertet. Ezt alátámasztja az esetet követően indult nyomozati eljárás során ÁBRAHÁM Róbert Tibor által a vele közölt gyanúsítással szemben előterjesztett panasz elbírálása tárgyában a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség által B.IX.3369/2024/7 szám alatt hozott határozat, amely a panasznak helyt adott, ezzel egyidejűleg a Btk. 164. § (1) bekezdésébe ütköző és annak (3) bekezdése szerint minősülő súlyos testi sértés kísérlete miatt ÁBRAHÁM Róbert Tibor gyanúsítotti minőségét a büntetőeljárásban megszűntette. A határozat kitér arra, hogy a gyanúsítás közlésére idő előtt került sor, mivel a nyomozásnak a gyanúsítás közlésekor rendelkezésre álló adatai alapján a nyomozóhatóság által közölt súlyos testi sértés bűntettének kísérletének megalapozott gyanúja ÁBRAHÁM Róbert Tibor vonatkozásában nem volt megállapítható.

„Igen, igaz, amit már a kommentekben sok helyen írogatnak. Sokáig, évekig tolerátltam a drogos puzser hazudozásait, vicceskedő faszságait, cigányozásait, és minden egyebet. A mai napon ez már nem sikerült”

írta Facebook-oldalán a kormánymédia különböző felületein wannabe cigány értelmiségit játszó Ábrahám Róbert propagandista, miután tegnap este tettlegességig fajult a vitája Puzsér Róberttel: Ábrahám pofon ütötte Puzsért.

Az orbánista agressziójának előzménye az volt, hogy Puzsér egy posztban azt kérte Ábrahám Róberttől: „ne zaklass tovább, soha többé nem akarlak látni, ne várj rám a parkolóban, és ne somfordálj a házam körül!”.

Puzsér az általa „szatirikus gúnyiratnak” minősített írásban úgy írt magukról, mintha szexuális viszonyuk lett volna, és most a nyilvánosság előtt szakítana a Pesti Srácok munkásával.

Csakhogy Ábrahám nem érthette az írást, s ezután éjszaka már arról posztolt, hogy igaz a hír, kezet emelt Puzsér Róbertre.

A Telex elérte Puzsér Róbertet. Azt mondta, hogy a főnöke elmondása szerint Ábrahám Róbert péntek délután a Spirit FM stúdiójához hajtott, ahol beszélni akart a programigazgatóval, majd miután közölték vele, hogy szabadságon van, azt követelte, hogy Puzsért azonnal bocsássák el a rádiótól, mert az, amit a Facebookon leírt, a csatornának nem férhet bele. Puzsér azt állítja, hogy Ábrahám Róbert ezután hívta fel őt telefonon, és kért tőle találkozót.

Mint mondta, a Tűzoltó utcában találkoztak, ahol állítása szerint Ábrahám a forgalommal szemben parkolt be az egyirányú utcába, majd azt kérte Puzsértól, hogy üljön be a fekete Mercedesébe. „Természetesen nem szálltam be, ezért sértegetni meg ráncigálni kezdett, azt magyarázta nekem, hogy »a gyerekeim azt olvassák, hogy az apjuk buzi«, aztán ököllel pofán csapott”.

Elmondása szerint az ütést nem viszonozta, hanem amikor Ábrahám végül elengedte a karját, otthagyta. Ezután elment a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen, „mert különben mi lenne a biztosíték arra, hogy legközelebb nem történik ilyen incidens”. Ábrahám Róbertet ezután kihallgatták, ahogy az olvasható is a posztjában.

Puzsér Róbert szerint Ábrahám nagyjából havonta jelentet meg róla becsmérlő hangú cikket,

„én pedig most visszaszóltam egy szatirikus gúnyirat formájában, amit mindenki értett, csak ő nem. Nyilvánvaló, hogy senki nem gondolja rajta kívül, hogy ez komoly lenne. Csakhogy az a putri törvénye, hogy akit lebuziznak, annak ezért ököllel kell elégtételt vennie”.

Puzsér a Telexnek elmondta, gondolkodik azon, hogy a rendőrségi eljárás lezárta után távoltartási végzést kérjen Ábrahám Róbert ellen a bíróságtól.

A Telex megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy az esettel kapcsolatban a BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozást folytat, melynek során egy férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

Puzsér nem nyugszik

Puzsér Róbert szombat délelőtt újabb posztba vette célba Ábrahámot, ebben a korábbi „homoerotikus” anekdotázást folytatva többek között azt írta:

„A hír igaz. Rostás Tibor (Ábrahám Róbert – a szerk.) tegnap délután szerelemféltésből pofán csapott, én meg emlékeztettem magam arra a Bibliára, amelyet a Doktor Miniszterelnök Úrhoz írt nyalázatos levelében alkotmányos védelem alá helyeztetni kérelmez, és odatartottam neki a másik arcomat is, ahogy ő odatartotta nekem az alfelét forró éjszakák tucatjain. Rostás bizonyára azt várta, hogy majd visszaütök, és így az általa gyakorolt párkapcsolati erőszak kölcsönössé válik, csakhogy ez nem a Hős utca és nem a Mónika Show.”

Ez is érdekelhet:
Heteken belül brutális energiaár-robbanás és áramhiány jöhet Magyarországon

Kapcsolódó hírek

Mi történt? Visszafelé indult el egy vonat szombat este Biatorbágyról

Bese Gergő, Tiborcz, a romokban álló egészségügy – Orbán Viktor kínos kérdésekre is válaszolt Kötcsén

„Elkeserítő, sehova nem vezető” – Puzsér keményen beleszállt a pedagógustüntetésbe

Puzsér meglepő ajánlatot tett Karácsony Gergelynek

Megszűnik Puzsér Róberték műsora a Spirit FM-en

Puzsér: „Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy lépjen vissza”

Összegyűjtötte az aláírásokat Puzsér Róbert

Puzsér az M1-en: „a fizika törvényeit meghazudtolóan képesek hazudni”

Puzsér kifakadt: „Pusztító, elsöprő, megsemmisítő kudarc”