Belföld

Tudják fokozni: presbiterré választotta K. Endrét a Bicskei Református Egyházközség a szabadulása után

Bűnügy

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Fidesz: azért kellett beengedni Gruevszkit, mert Soros üldözi

RövidenRöviden

Teljesen természetes, hogy egy baloldali kormány által fenyegetett és üldözött néppárti politikus számára lehetővé tették a menekültügyi kérelem benyújtását – közölte a Fidesz pénteken.

Eszerint ha valakit a hazájában börtönbüntetésre ítélnek, de történetesen néppárti politikus, akkor Magyarország még tárt karokkal várja.

A nagyobbik kormánypárt Molnár Csaba DK-s politikus szavaira reagált, aki délelőtt bejelentette, a DK embercsempészet és illegális határátlépés segítése miatt feljelenti Orbán Viktort, és közölte: a magyar kormány napok óta hazudozik a hazájában elítélt Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök megszöktetéséről.

A Fidesz reagálásában azt írta, Magyarországra egy olyan politikus menekült, akit egy Soros György által támogatott szocialista kormány üldöz és fenyeget. „Vannak szocialista kormányok, például Málta, ahol újságírókat gyilkolnak meg és vannak szocialista kormányok, ahol fenyegetik az elődeiket” – fogalmaztak a közleményben.

Magyarországnak van egy töretlen joggyakorlata, a valóban üldözötteknek menedéket ad, ez Gruevszki esetében még nem dőlt el, a kérelem elbírálása a hatóságok feladata – mesélte a Fidesz.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

Петер Сийярто: Örömmel megyek Oroszországba

Újabb fideszesek estek egymásnak: úgy megfenyegették sajátjai a körmendi polgármesterjelöltet, hogy inkább visszalép az indulástól

Orbán Viktor az Egyesült Államokba látogat, Donald Trumpot is megnézi