Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Fidesz: azért kellett beengedni Gruevszkit, mert Soros üldözi

Teljesen természetes, hogy egy baloldali kormány által fenyegetett és üldözött néppárti politikus számára lehetővé tették a menekültügyi kérelem benyújtását – közölte a Fidesz pénteken.

Eszerint ha valakit a hazájában börtönbüntetésre ítélnek, de történetesen néppárti politikus, akkor Magyarország még tárt karokkal várja.

A nagyobbik kormánypárt Molnár Csaba DK-s politikus szavaira reagált, aki délelőtt bejelentette, a DK embercsempészet és illegális határátlépés segítése miatt feljelenti Orbán Viktort, és közölte: a magyar kormány napok óta hazudozik a hazájában elítélt Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök megszöktetéséről.

A Fidesz reagálásában azt írta, Magyarországra egy olyan politikus menekült, akit egy Soros György által támogatott szocialista kormány üldöz és fenyeget. „Vannak szocialista kormányok, például Málta, ahol újságírókat gyilkolnak meg és vannak szocialista kormányok, ahol fenyegetik az elődeiket” – fogalmaztak a közleményben.

Magyarországnak van egy töretlen joggyakorlata, a valóban üldözötteknek menedéket ad, ez Gruevszki esetében még nem dőlt el, a kérelem elbírálása a hatóságok feladata – mesélte a Fidesz.