Időjárás

Harmadfokú, piros riasztást adtak ki az ónos eső veszélye miatt

Belföld

Elbocsátják a Continental makói gyárából a magyar dolgozókat, akik a vendégmunkásokat tanították be

Külföld

Rossz hírek érkeztek Ferenc pápa állapotáról

Családi házba csapódott egy kamion Albertirsán

A két idős ember éppen vacsorázott, amikor nem várt ásványvíz-szállítmány érkezett.

RövidenRöviden
Családi házba csapódott és összetört, ásványvizet szállító kamion Albertirsán 2018. november 15-én. A balesetben a sofőr megsérült.
Családi házba csapódott és összetört, ásványvizet szállító kamion Albertirsán 2018. november 15-én. A balesetben a sofőr megsérült. Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Mihádák Zoltán

Családi házba csapódott egy ásványvizet szállító kamion csütörtök este Albertirsán, a sofőr megsérült – közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Az épületben lakó két idős ember éppen vacsorázott, amikor a házba csapódott a kamion, de ki tudtak menekülni az utcára.

Ugyanakkor a becsapódó kamion több gázcsonkot is eltört, a tűz– és robbanásveszély miatt a környező családi házak lakóinak is el kell hagyniuk az otthonukat – tette hozzá Csámpai.

Elmondta: a kamion a Somogyi Béla utcában először egy parkoló autónak ütközött, majd ezt követően a ház falát kidöntve az épületben állt meg.

Rakománya, az ásványvizes palackok leestek a raktérről, és szétszóródtak az úttesten, ezért a szakaszt a közúti forgalom elől is le kell zárni a műszaki mentés és a helyszínelés befejezéséig.

A sofőrt a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott vezetőfülkéből, majd átadták a mentőknek – mondta Csámpai Attila.

Ezek is érdekelhetnek

Tömegbaleset az M5-ös autópályán, három teherautó rohant egymásba

Szörnyű baleset Nyárlőrinc határában, egy ember meghalt

Katasztrófavédelem: rengeteg elakadt járművet mentettek a havazás és az ónos eső miatt

Meghalt az egyik sofőr az M0-son délelőtt történt balesetben

Kigyulladt egy családi ház Isaszegen, egy nő meghalt

Halálra égett egy ember Halásztelken hétfőn dél körül