Baleset

Lezuhant egy autó az M1-es autópályáról

Bűnügy

Újabb dráma: megszúrtak egy utast a Tokaj InterCityn

Közlekedés

Felszállnak a Gripenek, figyelmeztetést adott ki a Magyar Honvédség

Hazudtak a HÉV-ről: máris feleannyi kocsival közlekedett egy szerelvény csúcsidőben Csepelen

HÉV

„Tán ürgebőrbe bújt békaemberek vitték el a másik három kocsit?” – kérdezi Vitézy Dávid keddi Facebook-posztjában annak kapcsán, hogy a közlekedési szakember információ szerint ma reggel már 6 helyett csak 3 kocsival közlekedett a csepeli hév a reggeli csúcsidőben.

„Egy utas küldte: 6 helyett 3 kocsis csepeli hév a reggeli csúcsidőben, pontban reggel nyolckor. Ugye nem az lesz a vége, hogy a »nem lesz járatritkítás« zászlaja alatt bevezetnek mégis mindent, bújtatott üzemzavarnak álcázva? Vagy ez is szabotázs, államtitkár úr, és tán ürgebőrbe bújt békaemberek vitték el a másik három kocsit?”

– kérdezi Vitézy.

Egy utas küldte: 6 helyett 3 kocsis csepeli hév a reggeli csúcsidőben, pontban reggel nyolckor. Ugye nem az lesz a vége,…

Posted by Vitézy Dávid on Monday, October 21, 2024

Nem ezt ígérték

Ismert, korábban Lázár János magából kikelve, útszéli ordenáré stílusban reagált azokra az értesülésekre, miszerint a lerobbant, üzemképtelen járművek nagy száma miatt járatritkítás jöhet a HÉV-nél. Később a MÁV-csoport vezérigazgatója is megszólalt, és hisztérikus közleményében váltig állította, hogy

„Nem lesz menetrendváltozás. A HÉV-ek jövőre is ugyanolyan menetrend szerint – ugyanolyan gyakran és ugyanolyan kapacitással – fognak közlekedni, mint 2024-ben.”

Ehhez képest tehát nemhogy jövőre, hanem már ma kevesebb kocsival közlekedett a reggeli csepeli hév, ami a magyar nyelv ismeretében sehogyan sem értelmezhető „ugyanolyan kapacitásnak”.

Lázár János még mindig nincs bilincsben, ehelyett ma is kiposztolta: Megújulnak a pályaudvarok!

Megszólalt a MÁV-vezérigazgató a HÉV-menetrendek ügyében

Kisiklott egy vonat reggel a Keletiben, a MÁV hallgat

Hova tegyük már ezt a sok pénzt? 628 800 forint volt az átlagkereset augusztusban a KSH szerint

Lázár János idegei feladták: seggnyalást, aberrált, belvárosi, libsi gyerekeket emlegetve őrjöng a Facebookon

Brutális járatritkítás jöhet, rengeteg utast érint Lázárék legújabb pusztítása