Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Az M4 Sport riportere is sokkot kapott Fiola Attila gerincrúgásától – videó

„Atyaúristen… Válogatott játékosunk…”

Fiola vs Koszta

A Mezőkövesd győztes góljának szerzőjét, Koszta Márkot maximum a kisvárdai ködben lehetne túlsúlyosnak nevezni, de még gömbölyűtől is fényévekre van, Fiola Attila valami megmagyarázhatatlan okból mégis labdának nézte. Koszta nem köszönte meg…

Posted by M4 Sport on Sunday, November 11, 2018

Még a köztévé kommentátorából is kifogytak a szavak Fiola Attila, a MOL Vidi játékosának mozdulatán, aki labdának nézte a Mezőkövesd színeiben játszó Koszta Márk gerincoszlopát, és rá is rúgott egy dühöset.

Az eset, melyet az év végi válogatásokban elrettentésként lehet majd mutogatni, vasárnap történt. A Mezőkövesd 1-0-ra vezetett Koszta Márk góljával. A 76. percben Koszta, és a Vidiben – valamint a magyar válogatottban – focizó Fiola Attila kakaskodott, mely során Fiolánál elszakadt a cérna,

és úgy gerincen rúgta a mezőkövesdi játékost, hogy az a Mortal Kombatban is erős lett volna.

Fiola megúszta egy sárgával az esetet, de jó magyar focistaként még visszadumált a bírónak, amiért simán ki kellett volna állítani, de végül nem parancsolta le a spori a pályáról.

A Vidi játékosának mozdulatáról az M4 Sport szakkommentátora is csak elhűlve tudott nyilatkozni. A meccset Koszta góljával 1-0-ra nyerte a Mezőkövesd.