Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Fidesz: Sorosék Amerikában tartanak főpróbát, a magyar határ áttörésére is fel kell készülni

Ágh Péter, a Fidelitas korábbi elnöke (b) és Böröcz László, a szervezet jelenlegi elnöke, fideszes országgyűlési képviselők a Fidelitas kongresszusán a soproni Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban 2018. október 27-én.
Ágh Péter, a Fidelitas korábbi elnöke (b) és Böröcz László, a szervezet jelenlegi elnöke, fideszes országgyűlési képviselők a Fidelitas kongresszusán a soproni Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban 2018. október 27-én. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A fideszes Böröcz László napirend előtti felszólalásában leplezte le az Egyesült Államok déli határa felé vonuló tömeget: dolgozik a Soros-hálózat, és szerinte 2015-ben, Európában sem véletlenszerűen jelentek meg emberek.

Böröcz szerint Sorosék az Egyesül Államok déli határánál „készülnek a főpróbára”. Kísérteties a hasonlóság a korábbi szerbiai és a mostani boszniai helyzettel, ahol szervezetten menetelő, több ezres migránstömeggel ostromolták meg a magyar, nemrég pedig a horvát határt – találta fején a szöget.

Szorgalmazta, hogy a parlament honvédelmi, valamint nemzetbiztonsági bizottsága vegye napirendjére a balkáni migránshelyzet kérdését.

Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára is úgy vélte, hogy főpróbát lehet látni, amelynek célja, hogy megtörjék a migrációellenes országok ellenállását. És a legjobb mondat az MTI tudósításából most jön:

A történések mögött az államtitkár is Soros Györgyöt látta.

Tuzson tovább is ment, szerinte romolhat a helyzet a magyar határon, mindenre, a legrosszabb eseményre, a magyar határ áttörésére is fel kell készülni.

Az államtitkár közölte, a helyzet komoly, válságos és pattanásig feszült a déli határainktól nem olyan messze.

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban