Baleset

Súlyos buszbaleset történt az éjszaka Zalában, rengetegen megsérültek

Baleset

Két férfit holtan találtak Budapesten

Bulvár

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Lázár János még mindig nincs bilincsben, ehelyett ma is kiposztolta: Megújulnak a pályaudvarok!

„A vasútüzemet szétválasztjuk a kereskedelmi funkcióktól.”

lazar-janos (1)
Lázár János építési és közlekedési miniszter beszédet mond a közlekedésügyet példamutatóan szolgáló szakembereknek odaítélt elismerések ünnepélyes átadásán a Pesti Vigadó dísztermében 2023. szeptember 21-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

„Az Építési és Közlekedési Minisztérium irányítása alatt 10 nagy forgalmat bonyolító vasúti pályaudvart fogunk újjáépíteni” – hazudta ígérte Lázár János legújabb Facebook-bejegyzésében alig néhány órával azután, hogy hétfő reggel a Keleti pályaudvaron ismét kisiklott egy vonat, de a MÁV-vezér szerint most nem azért, amiért korábban, mivel most a sín tört el.

A mindenben-is-illetékes rozsdaügyi miniszter az újabb blamázs okán azonnal szolgálatba helyezte magát, és azzal hülyít, hogy most aztán már tényleg megújulnak a pályaudvarok!

Megújul a debreceni főpályaudvar

Megújulnak a pályaudvarok! Az Építési és Közlekedési Minisztérium irányítása alatt 10 nagy forgalmat bonyolító vasúti pályaudvart fogunk újjáépíteni. A fejlesztések egyik állomása a debreceni főpályaudvar, ahol a vasútüzemet szétválasztjuk a kereskedelmi funkcióktól és ezeket pedig a magán beruházók számára hozzáférhetővé tesszük. Debrecen számára kiemelt fontosságú a vasúti közlekedés megkönnyítése – és ezzel az új konstrukcióval teremtünk új munkahelyeket, és adunk új funkciót a kihasználatlan tereknek.

Posted by Lázár János on Monday, October 21, 2024

„A fejlesztések egyik állomása a debreceni főpályaudvar, ahol a vasútüzemet szétválasztjuk a kereskedelmi funkcióktól és ezeket pedig a magán beruházók számára hozzáférhetővé tesszük. Debrecen számára kiemelt fontosságú a vasúti közlekedés megkönnyítése – és ezzel az új konstrukcióval teremtünk új munkahelyeket, és adunk új funkciót a kihasználatlan tereknek”

– magyarázta ezúttal Lázár, aki már a múlt héten világossá tette, hogy a kormány szívesebben tekintene már Debrecenre fővárosként, mint a gyűlölt, ellenzéki Budapestre.

Ez is érdekelhet:
Újabb dráma: megszúrtak egy utast a Tokaj InterCityn

Megszólalt a MÁV-vezér a hajnalban történt újabb vasúti baleset kapcsán

Lázár János idegei feladták: seggnyalást, aberrált, belvárosi, libsi gyerekeket emlegetve őrjöng a Facebookon

Vészjósló elszólás Lázártól: Budapest napjai meg vannak számlálva?

SMS-ben toborozza híveit a Fidesz október 23-ra

Betondarab zuhant egy emberre Debrecenben, meghalt

Brutális járatritkítás jöhet, rengeteg utast érint Lázárék legújabb pusztítása