Baleset

Borzalmas tragédia a Balatonnál: segíteni indult a férfi, végül ő fulladt vízbe

Baleset

Halálra gázoltak egy szállodaigazgatót Szabolcsban

Baleset

Lezuhant egy vitorlázógép Dunakeszin egy 17 éves lánnyal a fedélzetén

Magyar Péter tovább üti-veri Gyurcsányt: „egyértelművé tette, hogy 2026-ban is segíteni kívánja Orbán hatalomban tartását”

Magyar Péter
Magyar Péter jogász beszédet mond a Budapest belvárosába meghirdetett gyűlésén a Vértanúk terén 2024. március 26-án. A demonstráción Polt Péter legfőbb ügyész és a kormány lemondását, valamint a Schadl-ügy valóban független kivizsgálását követelte Magyar Péter. Fotó: MTI/Lakatos Péter

Nem csillapodnak a kedélyek, ami a régi- és az új ellenzék, a „kék Fidesz” és a „másik Fidesz”, ezek Messiásai valamint szektásai (kinek mi) (plusz Pottyondi Edina) közösségi médiában történő üzengetését illeti: most ismét Magyar Péter szállt bele Gyurcsány Ferencbe, de csak a 444.hu után.

A TISZA Párt EP-listavezetője pénteken arról posztolt, hogy az utóbbi napokban Orbán Viktor Brüsszelben, Gyurcsány Ferenc pedig „itthon kezdett újabb ámokfutásba”.

Magyar szerint míg Orbán Viktor a legszorosabb szövetségeseivel is szembe menve ismét egyedül maradt az uniós csúcson és úgy tűnik a Fidesz európai parlamenti képviselőivel sem akar senki együtt dolgozni Brüsszelben, addig Gyurcsány Ferenc „ahelyett, hogy elismerte volna a felelősségét a magyar ellenzék túszul ejtésében és az orbáni kétharmadokban”, inkább

a magyar választók június 9-i világos döntését támadta és egyértelművé tette, hogy jelenlétével 2026-ban is segíteni kívánja Orbán Viktor hatalomban tartását.

Azt is írta, szerinte a TISZA Pártnak történelmi felelőssége van abban, hogy „éljen az egyértelmű választói felhatalmazással”, hazánkat visszavezesse az európai fősodorba és itthon „olyan alternatívát kínáljon minden magyar ember számára, amellyel képesek leszünk visszavenni a hazánkat és békés, modern, európai és élhető Magyarországot építeni”.

„Higgadtság, erő, kitartás, önbizalom, hit” – üzente rajongóinak Magyar.

Ez is érdekelhet: Néhány hetes kölyökkutyákat találtak a pénzügyőrök egy román furgonban

Kapcsolódó hírek

Záporokkal, zivatarokkal indul július első hete, majd visszatér a kánikula

Összeütközött két vitorlázórepülő Nagycserkesz közelében, a pilóták kiugrottak a gépekből

Nagy bejelentést tett Gyurcsány Ferenc

Magyar Péter újabb országjárásra indul

Itt van Magyar Péter drogtesztjének az eredménye

Magyar Péter átvette az európai parlamenti képviselői mandátumát

Pottyondy Gyurcsánynak: Ön egy agresszív, toxikus hazudozó, pusztít és mérgez

Magyar Péter máris beleszállt Orbánba: „egyik klubba sem hívnak meg, ezért sértődötten alapítasz egy sajátot”

Ettől végleg megvadulnak a DK-sok: valaki magára tetováltatta Magyar Péter arcképét

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!