Bulvár

Weisz Fanni gyermeket vár

Baleset

Meghalt két ember egy ráckevei gyümölcsösben

Baleset

Borzalmas tragédia a Balatonnál: segíteni indult a férfi, végül ő fulladt vízbe

Nyakánál fogva, biztonsági őrök vitték ki Magyar Pétert egy budapesti szórakozóhelyről

magyar-peter-verekedes
Részlet egy szemtanú videójából.

Csütörtök este verekedésbe keveredett Magyar Péter egy budapesti, V. kerületi szórakozóhelyen – írja a Blikk.

Úgy tudni, a Tisza Párt alelnökét a nyakánál fogva vezették ki a biztonsági őrök az Ötkertből, ahol sajtóinformációk szerint ittasan kötekedett a vendégekkel.

Az incidensről a Média1.hu cikkében egy homályos fotó is látható, mely hír egyébként annak kapcsán született, hogy Magyar kitett a Facebook-oldalára egy posztot hajnalban, ami aztán hamar eltűnt, a lap egyik olvasója azonban még időben lementette.

„Jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon…” – írta az azóta elérhetetlenné vált posztban Magyar Péter.

Magyar Péter: csapdába csaltak

A politikus péntek délután újabb bejegyzéssel jelentkezett (ez egyelőre még elérhető az oldalán). Ebben hosszan magyarázza a hajnali balhé részleteit.

„Sokan kértétek hogy menjek el pihenni. Igazatok volt” – kezdi a szövegét Magyar, az EP-képviselőséghez hasonlóan ismét azt sugallva, hogy már megint tőle függetlenül, „mások nyomására” történnek körülötte a dolgok. Úgy folytatja:

„Tegnap este több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket. Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni.
Nem tudom, mi az oka annak, hogy Magyarországon irritál valakiket, hogy több tucat fiatallal együtt táncolunk és selfizünk. A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt.
A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt.
Hiába kértük, hogy hagyja abba és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést.
Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat.
Több mint 30 percig követett az utcán, fiatal egyetemisták segítettek megakadályozni hogy nagyobb baj történjen. Ezúton is köszönöm a fiataloknak, hogy velem voltak.
Amit a kormánypropaganda állít az esetről, abból egy szó sem igaz, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek. Az egész esetről rendelkezésünkre állnak a videofelvételek. Minden olyan sajtóorgánummal szemben eljárást indítunk, akik a tényeket szándékosan elferdítik.
Az elmúlt hónapokban nem csak a barátaimmal, a szeretteimmel, a volt feleségemmel, de a gyerekeimmel való kapcsolatomat is igyekezett tönkretenni a propaganda és provokátorok hada.
Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam.
Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.”

Ez is érdekelhet: Nincs megállás, szombaton is tovább drágulnak az üzemanyagok

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor összefutott Zelenszkijjel az EU-csúcson, kezet is ráztak

Itt van Magyar Péter drogtesztjének az eredménye

Rónai Egon megszólalt Magyar Péter kirohanásáról

Magyar Péter megszavaztatja a követőit, hogy EP-képviselő legyen-e, vagy pedig igen

Átverte a választóit Magyar Péter, mégis beül az Európai Parlamentbe

Magyar Péter átvette az európai parlamenti képviselői mandátumát

Döntött az ügyészség a Varga Judit-féle hangfelvétel ügyében, Magyar Péter válaszcsapást ígér

Magyar Péter kitette az ATV szektásainak nevét, szerinte összejátszhat a csatorna a Megafonnal

Hadházy Ákos is beleszállt az ATV-be: „a demokrácia színház fontos díszlete ez a csatorna”

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!