Oktatás

Bejelentették, szeptembertől ezeket tilos lesz bevinni az iskolába

Belföld

Ököllel ütötte Puzsér Róbertet a kormánymédia díszcigánya

Bűnügy

Nyomoz a rendőrség, miután egy felügyelő úgy felrúgott egy kisfiút Szolnokon, hogy fejre esett

Nyakánál fogva, biztonsági őrök vitték ki Magyar Pétert egy budapesti szórakozóhelyről

magyar-peter-verekedes
Részlet egy szemtanú videójából.

Csütörtök este verekedésbe keveredett Magyar Péter egy budapesti, V. kerületi szórakozóhelyen – írja a Blikk.

Úgy tudni, a Tisza Párt alelnökét a nyakánál fogva vezették ki a biztonsági őrök az Ötkertből, ahol sajtóinformációk szerint ittasan kötekedett a vendégekkel.

Az incidensről a Média1.hu cikkében egy homályos fotó is látható, mely hír egyébként annak kapcsán született, hogy Magyar kitett a Facebook-oldalára egy posztot hajnalban, ami aztán hamar eltűnt, a lap egyik olvasója azonban még időben lementette.

„Jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon…” – írta az azóta elérhetetlenné vált posztban Magyar Péter.

Magyar Péter: csapdába csaltak

A politikus péntek délután újabb bejegyzéssel jelentkezett (ez egyelőre még elérhető az oldalán). Ebben hosszan magyarázza a hajnali balhé részleteit.

„Sokan kértétek hogy menjek el pihenni. Igazatok volt” – kezdi a szövegét Magyar, az EP-képviselőséghez hasonlóan ismét azt sugallva, hogy már megint tőle függetlenül, „mások nyomására” történnek körülötte a dolgok. Úgy folytatja:

„Tegnap este több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket. Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni.
Nem tudom, mi az oka annak, hogy Magyarországon irritál valakiket, hogy több tucat fiatallal együtt táncolunk és selfizünk. A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt.
A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt.
Hiába kértük, hogy hagyja abba és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést.
Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat.
Több mint 30 percig követett az utcán, fiatal egyetemisták segítettek megakadályozni hogy nagyobb baj történjen. Ezúton is köszönöm a fiataloknak, hogy velem voltak.
Amit a kormánypropaganda állít az esetről, abból egy szó sem igaz, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek. Az egész esetről rendelkezésünkre állnak a videofelvételek. Minden olyan sajtóorgánummal szemben eljárást indítunk, akik a tényeket szándékosan elferdítik.
Az elmúlt hónapokban nem csak a barátaimmal, a szeretteimmel, a volt feleségemmel, de a gyerekeimmel való kapcsolatomat is igyekezett tönkretenni a propaganda és provokátorok hada.
Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam.
Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.”

Ez is érdekelhet:
Nincs megállás, szombaton is tovább drágulnak az üzemanyagok

Kapcsolódó hírek

Balesetet szenvedett és súlyosan megsérült egy motoros rendőr Budapesten

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Kiskorú zaklatásával vádolja a propaganda Magyar Pétert, itt a válasza

Magyar Péter: 15 millió forint és rengeteg adomány gyűlt össze a kijevi látogatáshoz

Magyar Péter fontos pozíciót kapott az Európai Parlamentben 

Magyar Péter idegbe rakta magát, amiért az újság írni merészelt a támogatóiról

Magyar Péter Kijevbe utazik szerdán a lebombázott gyermekkórház miatt

Magyar Péter megint leleplezéssel fenyegetőzik

A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert