Bulvár

Nyakánál fogva, biztonsági őrök vitték ki Magyar Pétert egy budapesti szórakozóhelyről

Belföld

Magyar Péter újabb országjárásra indul

Bulvár

Karsai Dániel orális szexes poszttal reagált a bukott megafonos „kapja be” üzenetére

Pottyondy Gyurcsánynak: Ön egy agresszív, toxikus hazudozó, pusztít és mérgez

Pottyondi Edina
Pottyondi Edina.

Pottyondy Edina influenszer sem bírt elmenni amellett, hogy a bődületes DK-s választási bukás után Gyurcsány Ferenc azt a következetést vonta le, hogy hát akkor bizony csak azért is folytatni kell a tizenhárom éve kudarcra ítélt mestertervet.

„Ferenc kérem! Egy csöppet sem lepődtem meg azon, hogy az újabb, a legújabb kudarc után sem lép hátra. Miért is tenné? Remekül elvan, élvezi, elfoglaltság az egész családnak”

kezdi posztját Pottyondi, majd azon gúnyolódik, hogy a DK akár fáraóvá vagy félistenné is választhatná Gyurcsányt, annyira nem érzik, hogy ami az elmúlt húsz évben történt ezzel az országgal, abban neki is van felelőssége.

A népszerű videós ezután felrója, hogy egy interjúban a DK elnöke az lmbtq közösség jogait és képviseletét jelölte meg a kudarca egyik okának. „Amellett, hogy ez kifejezetten durva, jobboldali-konzervatív álláspont, a leggyalázatosabb árulás és cserbenhagyás, amit egy baloldali politikus elkövethet. Gratulálok, mert ezzel még engem is sikerült meglepnie” – olvasható a bejegyzésben.

Pottyondi Edina szerint az is döbbenetes, hogy Magyar Péter után Gyurcsány Ferenc is azokban a sajtótermékekben azonosítja az ellenséget, amik az ellenzék és a közszolgálati sajtó munkáját végzik, miközben a DK „milliárdos állami támogatást vesz fel, és abból saját Megafont épít”.

„Ez a pofátlanságnak és a gátlástalanság az a szintje, amit ebben a rendszerben Orbán Viktoron és magán kívül senki nem képes ilyen rezzenéstelen arccal előadni”

– foglalta össze a gyurcsányiság lényegét Pottyondi, azt is felróva, hogy szerinte ha Gyurcsány tényleg máig nem érti, hogy mi volt a baj a kormányzásával, „aminek a végére szitokszó lett a liberalizmus és a baloldaliság, ami csődbe juttatta az országot, ami megalapozott Orbán uralmának”, akkor lehet, hogy tényleg nem több, mint Orbán hasznos hülyéje.

Pottyondi Edina szerint ugyanakkor a DK vezére pontosan érti, hogy mi volt a baj, csak arra számít, hogy előbb vagy utóbb elfelejtik az emberek: „és ezért tesz mindent kockára, ezért pusztít és mérgez, mert azt gondolja, hogy egy nap már nem fog számítani”.

„Az pedig, hogy a gyurcsányozás és a zsidózás között párhuzamot von, olyan erkölcsi és intellektuális ürességről árulkodik, ami a beszámíthatóságát is kétségbe vonja”

– írta még, arra kérve Gyurcsány Ferencet, hogy ne nevezze magát baloldalinak;

„Ön egy agresszív, toxikus hazudozó. Nem különb, mint a nemezise. Csak ő sokkal sikeresebb”.

Ferenc kérem!Egy csöppet sem lepődtem meg azon, hogy az újabb, a legújabb kudarc után sem lép hátra. Miért is tenné?…

Posted by Pottyondy Edina on Thursday, June 27, 2024

Ez is érdekelhet: Most közölte a meteorológia: érkezik az újabb heves esőzés

Kapcsolódó hírek

Ettől végleg megvadulnak a DK-sok: valaki magára tetováltatta Magyar Péter arcképét

Brutálisan emelkedik a magyar olimpiai érmesek díjazása

Nagy bejelentést tett Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány azzal fenyeget, hogy a folytatják

Tovább erősödött a Tisza Párt, de a Fidesz is, a DK összeomlott

Drámai bejelentést tett Dobrev Klára, itt a vége

Elképesztő: még ma is ott ült a Parlamentben az ellenzék

Magyar Péter tovább üti-veri Gyurcsányt: „egyértelművé tette, hogy 2026-ban is segíteni kívánja Orbán hatalomban tartását”

Gyurcsányék még lázasan keresik a választási vereség felelőseit

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!