Bűnügy

Brutális verekedés volt Budapesten az Örs vezér téren, nyakon szúrtak egy férfit

Bűnügy

Leszámolás? Egymásnak esett két csapat Pécs belvárosában, két férfit elgázoltak – videón az eset

Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

Eldőlt: jön a Békemenet, a Margitszigeten, fák között fognak bujkálni

Ott talán nem lesz annyira feltűnő, hogy már buszoztatva is nehéz összetrombitálni a híveket.

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői megérkeznek az Erzsébet térre az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. Középen Bayer Zsolt publicista (b) és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szóvivője (j).
A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői megérkeznek az Erzsébet térre az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. Középen Bayer Zsolt publicista (b) és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szóvivője (j). Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Igaznak bizonyult a megafonos Deák Dániel sejtése, tényleg összetrombitálják a Fidesz-híveket még a 2024-es önkormányzati és EP-választások előtt.

A közpénzzabáló, magát civilnek mondó CÖF-CÖKA pénteki közleményében azt írta, „Magyarország maradjon a béke szigete!” mottóval Békemenetet szerveznek június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre.

A közlemény szerint Brüsszel a háborúra készül, a magyar „dollárbaloldali” politikusok pedig támogatják ebben.

„Az európai vezetők háborús lázban égnek. Pénz, fegyverek és harci eszközök küldése után már tervezik a katonai segítségnyújtást is. Sőt, a francia elnök már az atomfegyverek használatáról is megnyitná a vitát. Meg kell állítanunk a háborús őrületet!”

– írták.

„Mi, magyarok, a világháborúk borzalmai árán tanultuk meg, hogy a béke és csakis a béke az egyetlen elfogadható álláspont. Magyarország ma a béke szigete. És azt szeretnénk, ha ez így is maradna. Minden békeszerető embert, a menetet szervezők arcaival, szeretettel várunk!” – áll a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleményében.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!