Külföld

Részleteket közöltek Robert Fico merénylőjéről

Baleset

Elképesztő baleset történt az M1-esen, mindketten elaludhattak a kamion vezetőfülkéjében

Bűnügy

Leszámolás? Egymásnak esett két csapat Pécs belvárosában, két férfit elgázoltak – videón az eset

Pánik a Fideszben: hamarosan újabb Békemenetet hirdethetnek, az is megvan, mikorra

Fricz Tamás, politológus, a CÖF-CÖKA kuratóriumi tagja, Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke, Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája, Semján Zsolt miniszterelnök-helyettes, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese és alapítója, Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szóvivője (b-j) a CÖF-CÖKA Békemenetén a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én.
Fricz Tamás, politológus, a CÖF-CÖKA kuratóriumi tagja, Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke, Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája, Semján Zsolt miniszterelnök-helyettes, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese és alapítója, Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szóvivője (b-j) a CÖF-CÖKA Békemenetén a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Békemenettel fordulhat rá a kormányoldal az önkormányzati és EP-választásokra, ráadásul közvetlenül a június 9-ét megelőző hétvégén – értesült több forrásból Magyar Hang.

A lap szerint egyelőre mérlegelik a Fidesz-KDNP-s masírozás lehetőségét, végleges döntés még nem született. Azt is hallani, hogy ha lesz ilyen kormánysimogató performansz, azt pünkösd után jelentik be.

A Magyar Hang kereste az eddigi Békemeneteket szervező CÖF-öt, de egyelőre nem válaszoltak. Értesüléseikkel mindenesetre egybecseng a XXI. Század Intézet elemzőjének, egyben a Megafon egyik beszélő fejének, Deák Dánielnek a kijelentése, ami az ATV Csatt című vitaműsorában hangzott el:

„Lehet még nyilvános beszéd. Egyébként az sem lefutott, hogy lesz-e Békemenet, vagy nem lesz Békemenet. Nem lepődnék meg, ha lenne.”

Emlékezetes, Magyar Péter június 8-ra, közvetlenül a választásokat megelőző szombatra hirdetett a Hősök terére nagygyűlést. Nem kizárt tehát, hogy elirigyelhette a mobilizálásra szolgáló ötletét az egyre nagyobb zavarodottságban leledző kormányoldal.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!