Bulvár

„Karsai Dániel kapja be” – üzente a győri megafonos a haldokló alkotmányjogásznak

Belföld

Rónai Egon megszólalt Magyar Péter kirohanásáról

Baleset

Meghalt két ember egy ráckevei gyümölcsösben

„Szégyelld magad, Kósa Lajos!” Magyar Péter bevette a fideszes fővárost is

Június 8-án, a választás előtt egy nappal újabb nagyrendezvény lesz Budapesten.

Magyar Péter 2024. május 5-i, debreceni tüntetése.
Magyar Péter 2024. május 5-i, debreceni tüntetése. Fotó: Facebook/Magyar Péter

Becslések szerint több tízezren vettek részt Magyar Péter és a TISZA Párt debreceni rendezvényén vasárnap, anyák napján.

A forgatókönyv az eddigi nagygyűlésekhez hasonló volt: Péter Petra konferált, Nagy Ervin verset szavalt, Rost Andrea énekelt. Újra beszédet mondott a közszolgálati állásból (még a próbaideje lejárta előtt) kirúgott volt lelkész, Tarr Zoltán is, továbbá szót kapott a hét, Debrecenben épülő akkumulátorgyár ellen küzdő Mikepércsi Anyák nevében Kozma Éva is.

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én.

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én.Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Magyar Péter beszédében egyértelműsítette, hogy Oroszország a háború felelőse és Ukrajna területvédelme jogos. Beszélt arról is, hogy feloszlatják az „Orbán-Mészáros-Tiborcz részvénytársaságot”, illetve propagandaminisztériumok helyett oktatási, környezetvédelmi és egészségügyi minisztériumra van szükség. Elkötelezettnek mutatkozott az Európai Ügyészséghez való csatlakozás mellett is.

A rendezvényen az is kiderült, hogy Magyar megafonosok által kifigurázott, majd elárverezett „női” (valójában uniszex) napszemüvegéből befolyt több millió forintot a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány kapja. A pénzt jelképesen át is vette a helyszínen L. Ritók Nóra, az alapítvány elnöke.

A szombati rendezvény előtti éjszaka valakik a „Magyar Péter nőverő” legendát erősítendő, nadrágszíjas plakátokat helyeztek ki a debreceni Kossuth tér lámpaoszlopaira. Ezzel kapcsolatban Magyar a helyi fideszes kiskirálynak, Kósa Lajosnak („Mr. 20 százalék”) üzent:

„Mivel tisztelitek a nőket? Azzal, hogy Szaúd-Arábiában több női tag van a parlamentben, mint 2024-ben Magyarországon? Azzal tisztelik a nőket, hogy megalázzátok a beteg gyerekeket nevelő szülőket?”

– kérdezte Magyar, majd hozzátette:

„Szégyelld magad, Kósa Lajos, ahogy a fideszesek és a debreceniek jelentős része is szégyell téged.”

Magyar Péter szerint Kósa hatalmas öngólt lőtt azzal, hogy a Kossuth teret figyelő webkamera valamiért éppen a múlt éjjel nem működött, így kerülhettek ki azok a bizonyos nadrágszíjas plakátok, bizonyára a fideszes képviselő, korábbi debreceni polgármester tudtával/megbízásából.

A következő akció időpontja is megvan már, Magyar Péter bejelentette, hogy egy nappal az EP- és önkormányzati választások előtt, június 8-án újabb nagyrendezvényt tart Budapesten, ezúttal a Hősök terén.

Ez is érdekelhet: Durva hidegfront érkezik, többfelé várható eső, zápor, zivatar

Kapcsolódó hírek

Őrizetbe vettek egy újabb MSZP-s maffiózót, Óbuda alpolgármesterét

Felvették a Tisza Pártot az Európai Néppárt EP-frakciójába

Átverte a választóit Magyar Péter, mégis beül az Európai Parlamentbe

Magyar Péter kitette az ATV szektásainak nevét, szerinte összejátszhat a csatorna a Megafonnal

Rónai Egon megszólalt Magyar Péter kirohanásáról

Magyar Péter: a Fidesz elindult a lejtőn, és ezen a lejtőn fel lehet gyorsulni

Hadházy Ákos is beleszállt az ATV-be: „a demokrácia színház fontos díszlete ez a csatorna”

Magyar Péter megszavaztatja a követőit, hogy EP-képviselő legyen-e, vagy pedig igen

Botrány az ATV-ben: Magyar Péter kisétált élő adásban az interjúról

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!