Időjárás

Kiadós havazás, ónos eső jöhet a folytatásban, de délen, délkeleten akár 15 fokot is mutathat a hőmérő

Külföld

Rossz hírek érkeztek Ferenc pápa állapotáról

Időjárás

Intenzív havazásra figyelmeztet a Közút, néhány órán belül komoly fennakadás lehet ezekben a megyékben

„NO WAR” molinóval vonulnak Orbán békemenetelői

Brüsszel már azt a szép magyar nyelvet is elvette.

RövidenRöviden
A Békemenetének résztvevői a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én.
A Békemenetének résztvevői a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Elindult a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány kormányközeli kamuszervezetek által szervezett Békemenet kedden kora délután.

Az MTI azt írja, a Komjádi uszodától a Margit hídon át a Kossuth térig haladó menet indulásakor a gyülekező emberek teljesen megtöltötték a Margit-híd budai hídfőjének környékét és a környező utcákat.

A résztvevők egy kifeszített molinó mögött sorakoztak fel, amelyen a „Békemenet” és putyinista szenioroktól meglehetősen ellentmondásos „NO WAR” felirat szerepel.

Fricz Tamás, politológus, a CÖF-CÖKA kuratóriumi tagja, Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke, Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája, Semján Zsolt miniszterelnök-helyettes, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese és alapítója, Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szóvivője (b-j) a CÖF-CÖKA Békemenetén a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én.

Fricz Tamás, politológus, a CÖF-CÖKA kuratóriumi tagja, Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke, Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája, Semján Zsolt miniszterelnök-helyettes, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese és alapítója, Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szóvivője (b-j) a CÖF-CÖKA Békemenetén a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én.Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A molinót egyébként ott markolássza az első sorban az a Bayer Zsolt is, aki az orosz háború kitörése előtt néhány nappal még arról hőbörgött, hogy „Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja”.

Ezek is érdekelhetnek

Bayer Zsolt Békemenetet hirdetett az általa „demens vénembernek” nevezett Ferenc pápa tiszteletére

Csoszogó tipegők: újra megjáratják a Fidesz acsarkodóit, jön a Békement márciusban

Gulyás Gergely: továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök

Orbán Viktor kordonok mögé bújva féltette a magyar szabadságot Brüsszeltől

Orbán „utcai harcos” Viktor bölcselete: jobban szeretünk élni a szabadságban, semmint meghalni érte

Itt a kormány friss bejelentése