Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Közleményt adtak ki a mentők és az autósport szövetség is a rallybalesetről

Összetört versenyautó az Esztergom-Nyerges Rally helyszínén, Bajót közelében 2024. március 24-én. Az első információk szerint négyen meghaltak, heten pedig megsérültek, amikor a raliversenyen egy jármű eddig tisztázatlan okból lesodródott az útról és a nézők közé hajtott Lábatlan és Bajót között.
Összetört versenyautó az Esztergom-Nyerges Rally helyszínén, Bajót közelében 2024. március 24-én. Az első információk szerint négyen meghaltak, heten pedig megsérültek, amikor a raliversenyen egy jármű eddig tisztázatlan okból lesodródott az útról és a nézők közé hajtott Lábatlan és Bajót között. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Többen meghaltak és többen megsérültek, amikor az Esztergom-Nyerges Rallyn egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott – számoltunk be róla korábban. Az Országos Mentőszolgálat Főigazgatósága vasárnap délután arról tájékoztatott, hogy négy ember életét már nem lehetett megmenteni.

A mentők közlése szerint egy gyermeket súlyos, életveszélyes, egy embert súlyos, hat embert – köztük egy gyermeket – könnyebb sérülések miatt vitték helyszíni ellátás után kórházba. A baleset helyszínére nyolc mentőautó és négy mentőhelikopter érkezett.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a raliversenyen részt vevő egyik jármű eddig tisztázatlan okból sodródott le az útról Lábatlan és Bajót között.

A versenyt rendező Arrabona Rally Club először rövid közleményt adott ki közösségi oldalán, amelyből kiderült, hogy a verseny Lábatlan-Bajna szakaszán történt baleset miatt az 11. Esztergom-Nyerges Rallyt félbeszakítják. Később közzétették az ORB2, az ORB3 és a Historic szezonnyitójának leállításáról szóló felügyelő testületi határozatot is. A baleset előtt pár órával azt írták, olaj került a pályára.

várakozik az ORB 3

Posted by Arrabona Rally Club on Sunday, March 24, 2024

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) vezetősége részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak és családtagoknak, és jelezte: a baleset körülményeit a hatóságokkal együttműködve haladéktalanul kivizsgálja.

A vizsgálat lezártáig az MNASZ és a verseny rendezősége nem ad további információt, illetve nyilatkozatot – közölték.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten