Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Helyszínelés nyomai az Esztergom-Nyerges Rally helyszínén, Bajót közelében 2024. március 24-én.
Helyszínelés nyomai az Esztergom-Nyerges Rally helyszínén, Bajót közelében 2024. március 24-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Ötre emelkedett a hétvégi Esztergom Rallyn történt tragikus baleset halálos áldozatainak száma, miután kedd délelőtt elhunyt az a kislány is, aki súlyosan megsebesült a helyszínen – jelentette be Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség volt elnöke.

„Imádkoztunk egy kislányért, akiért napok óta küzdenek az orvosok, sajnos sikertelenül. Ma délelőtt feladta a harcot! Mérhetetlen gyász, de ugyanakkor, hallgatva a nyilatkozatokat, düh van bennünk, próbálunk válaszokat kapni miértekre és hogyanokra. Nincsenek szavak! Apaként, sportvezetőként a szívem szakad meg, osztozunk a hozzátartozók gyászában!”

– írta.

Mint ismert, a szerencsétlenség a 11. Esztergom-Nyerges Rallyn történt vasárnap kora délután, Lábatlan és Bajót között, amikor egy versenyautó tisztázatlan okokból lesodródott az útról és a nézők közé hajtott.

Már akkor tudni lehetett, hogy a tragikus esetben négyen meghaltak, többen pedig megsebesültek. Az egyik sérült volt a ma elhunyt kislány.

Értetlenül , gyászban állunk a vasárnapi halálos áldozatok előtt! Még fel se fogtuk mi történt! Imádkoztunk egy…

Posted by Oláh Gyárfás on Tuesday, March 26, 2024