Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bede Zsolt fideszes provokátor leköpte és lehazaárulózta a momentumos Bedő Dávidot

Bede Zsolt fideszes provokátor őrjöng.
Bede Zsolt fideszes provokátor őrjöng. Részlet Bedő Dávid videójából.

„Leköptek és letépték rólam a kokárdát március 15-én, pedig csak egyetlen kérdést akartunk feltenni Bayer Zsoltnak”

számolt be Facebook-oldalán Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője és elnökségi tagja.

A Telex szerint Bedő párttársával, Orosz Annával akciózott a Polgári Mulató nevű helyen, ahol fideszes propagandisták – Bayer Zsolt, Bencsik András, Huth Gergely és Kohán Mátyás – elemezték Orbán Viktor „ünnepi beszédét”. Bedőék egy pólót akartak átadni Bayernak, rajta egyetlen kérdéssel: „ki a valódi felelős?” – utalva ezzel a bicskei pedofilbotrány mismásolására.

Tervük nem sikerült, mert Bede Zsolt, a Vadhajtások nevű fideszes szennylap „munkatársa” útjukat állta, kitépte a kezükből a pólót, majd letépte Bedő kokárdáját és le is köpte a politikust.

Leköptek és letépték rólam a kokárdát március 15-én, pedig csak egyetlen kérdést akartunk feltenni Bayer ZsoltnakOrbán Viktor beszéde után a közelben összeültek a hatalom gyűlöletkeltő propagandistái, hogy tovább uszítsanak és hazudjanak. Ott volt Bayer Zsolt is, talán a legfőbb propagandista, ezért úgy döntöttünk Orosz Annaval, hogy viszünk neki egy pólót, rajta egyetlen kérdéssel: ki a valódi felelős? Ezeket a pólókat hordjuk mi is a Parlamentben, hogy emlékeztessük a kegyelmi botrányra az állampárt képviselőit.A pólót, rajta az egyetlen releváns kérdéssel nem sikerült átadni, mert a verőember Bede Zsolt az utunkat állta, kitépte a kezünkből a pólót, majd pedig letépte a kokárdát és le is köpött. Ez a hatalom valódi arca.

Posted by Bedő Dávid on Friday, March 15, 2024

Bede érvek híján hazaárulózással, kurvaanyázással igyekezett védeni példaképeit, és veréssel fenyegette a momentumos képviselőt. Orosz Annát faszszopó kurvának nevezte.

Kapcsolódó friss hírek