Bede Zsolt felhasalt Hadházy Ákos autójára, majd azt sikoltozta, hogy elütötte a politikus

Nem ez lesz az év színészi alakítása.

Drámai hangvételű írás jelent meg a Bede Zsolt, az Orbán-kormány házi bohóca által szerkesztett Vadhajtások blogon: „Rendkívüli: Hadházy elütötte tudósítónkat akit most szállítanak kórházba a mentők”. A dolog előzménye, hogy Bede is elment Hadházy Ákosék hétfői dudálós tüntetésre, ahol többek között bekiabálásokkal próbálta megzavarni az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóját.

Egy ponton Bede valamiért egy doboz Xanaxot akart Hadházy autójának szélvédőjére erősíteni, majd a saját videóján is szürreális jelenet szerint azt kezdte kiabálni az álló autónak:

„Mér’ ütsz el Hadházy, főjelentelek! Segítség! Segítség! Elütött Hadházy!”

A felvételeken azonban jól látható, hogy a politikus kocsija ezalatt egy centit sem mozdult el, nemhogy elütötte volna a trollt:

Úgy tudni, Bede a „gázolás” után mentőt is hívott, kórházba vitette magát, hogy látleletet vegyen, közben pedig arra is volt idő, hogy a Vadhajtásokon megjelenjen az alakításáról beszámoló, Hadházyt gyalázó cikk.

A független parlamenti képviselő Facebook-posztjában azt írta:

„Én nem félek a B. Zsolt féle emberektől, de a hétfői szereplése után feljelentem, mert nem vagyok hajlandó szótlanul nézni, hogy Orbán bohóca mindent megtehet. A tévészékháznál a hatalom már megmutatta, hogy némán tűri az ellenzéki politikusokat érő inzultusokat, de azért legalább dolgozzon kicsit Polt megint, találja ki, hogyan védi meg ezt az embert.”

Kapcsolódó hírek