Belföld

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Belföld

Visszavonul a népszerű fideszes, nem indul a kerületi polgármesteri címért

Belföld

Magyar Péter: nem jött be a megafonos lejáratás, „készülnek a hamisított rendőri jelentések”

Reagált Orbán sajtófőnöke Magyar Péter vádjaira

Meglehetősen sajátosan.

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök (j4) kötetlen beszélgetésen fogadja a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit a Karmelita kolostorban 2023. január 26-án. A kormányfő mellett Orbán Balázs, az MCC kuratóriumi elnöke, a miniszterelnök politikai igazgatója (j5) és Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője (j3).
Orbán Viktor miniszterelnök (j4) kötetlen beszélgetésen fogadja a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit a Karmelita kolostorban 2023. január 26-án. A kormányfő mellett Orbán Balázs, az MCC kuratóriumi elnöke, a miniszterelnök politikai igazgatója (j5) és Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője (j3). Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Telex kereste meg Havasi Bertalant, Orbán Viktor sajtófőnökét, arról kérdezve, hogy mi a véleménye Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjének igen erős állításai kapcsán. A sajtófőnök válaszul mindössze annyit lökött oda a közvélemény számára:

„Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik.”

Magyar vasárnap a Partizánban adott hosszú interjút Gulyás Mártonnak, részletesen mesélve a Rogán Antal-féle propagandagépezet működéséről.

A Telex felidézi, Havasi korábban szinte szóról szóra ilyen válasszal rukkolt elő, amikor kínos kérdésekre kellett választ adnia. Kísértetiesen hasonló megfogalmazást használt Simicska Lajos 2017-es hazaárulózása, valamint a Momentum tavaly tavaszi kordonbontása kapcsán is.

Magyar, aki Varga Judit és Novák Katalin lemondásával párhuzamosan lemondott állami pozícióiról, azóta ismét megszólalt: friss Facebook-posztjában azt állítja, hogy Varga Judit még a Schadl-ügy kirobbanása előtt meneszteni akarta Völner Pált, de ezt Orbán Viktor nem engedte.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Orbán szállásadójának testvére beleszállt a „hisztériaellenzékbe”

Ismét óriásit emelkedik Orbán Viktor fizetése, más egy év alatt sem keres ennyit

Nem állt fel a Fidesz-frakció Navalnij emlékére, mert Orbán szerint „sovinisztáknak nem jár tisztelet”

Megválasztották a Fidesz új aláíró-bohócát, ezt mondta Sulyok Tamást első beszédében