Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Újra megszólalt Magyar Péter

Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én.
Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én. Fotó: MTI/Veres Nándor

Varga Judit akkori igazságügyi miniszter már jóval a Schadl-ügy kirobbanása előtt kezdeményezte Völner Pál államtitkár leváltását – állítja Magyar Péter, Varga volt férje legújabb Facebook-posztjában.

Írása szerint Orbán Viktor ehhez nem járult hozzá, így Völner Pál a helyén maradhatott.

Csak hogy világos legyen, az akkori igazságügyi miniszter jóval a Schadl-ügy kirobbanása előtt kezdeményezte Völner Pál…

Posted by Péter Magyar on Monday, February 12, 2024

Magyar Péter vasárnap este a Partizánnak adott interjújában már beszélt arról, hogy mind a Pegazus-kémbotrány, mind a végrehajtókkal kapcsolatos ügyek Völner Pálhoz voltak kiszignálva, mégis Varga Juditra égtek rá az ezekből fakadó botrányok.

Az egykori NER-es felsővezető a műsorban hosszan bírálta Rogán Antal propagandaminisztert, és megrázó, magánéleti kérdéseket is érintő betekintést engedett a Fidesz kommunikációjának működésébe. Az interjú kapcsán hétfőn Vona Gábor pártja, a Második Reformkor feljelentést tett, mert legalább egy esetben konkrét korrupciós ügyet is ismertetett Magyar.

A Fidesznél nem létezik Magyar Péter

Hogy a „kritikus fideszes” komoly ütést vihetett be a pártnak, azt jól jelzi, hogy a kormánysajtó mélyen hallgat róla és a médiatörténeti jelentőségű interjújáról.

Noha volt olyan pillanat, hogy az élő videót egyszerre 70 ezren nézték, és mostanára már 725 ezren látták a felvételt, a fideszes híroldalak hétfő délutánig még csak említést sem tettek arról, hogy egykori elvtársuk milyen súlyos szavakkal bírálja napok óta az Orbán-rendszer romlottságát.

Kapcsolódó friss hírek