Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Durva ellentámadás várható a Fidesztől

Hadházy Ákos szerint a Fidesz vezetői bekeményítenek a pedofilbotrányos arcvesztés után.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke győzelmi beszédet mond a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén, a Bálnában 2022. április 3-án.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke győzelmi beszédet mond a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén, a Bálnában 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az Orbán-kormány szempontjából brutális arcvesztéssel járó szombati, Novák Katalin és Varga Judit, valamint Varga Judit volt férjével kapcsolatos lemondássorozatról mondta el véleményét Hadházy Ákos.

A független országgyűlési képviselő Facebook-bejegyzését „jó hírrel” kezdi:

„A nagyon is jó hír az, hogy minden rendszerre lehet nyomást gyakorolni, még a megingathatatlannak tűnő Fidesz-rezsimre is.”

Hozzáteszi, ez nem az ellenzéki pártok érdeme volt, sokkal inkább a maradék független sajtóé.

Hadházy szerint a „gyermekvédelmi” témát alaposan túltoló kormányzati kommunikáció működése miatt felerősödött Novák és Varga hibája, „ha úgy tetszik, a propaganda véletlenül öngólt rúgott”.

„További rossz hír, hogy a lemondásoktól a rendszer nem fog megroggyanni”

– véli Hadházy Ákos, aki inkább arra számít, hogy a Fidesz vezetői bekeményítenek, és ellenzékiek és/vagy a független újságírók ellen indított durva ellentámadásokra kell készülni.

Az ellenzéki képviselő szerint Varga Judit exférje tökéletesen fogalmazta meg: „az igazi felelősök nők szoknyái mögé bújnak”. Úgy látja, Novák és Varga ugyanolyan feláldozható személy volt, mint a „legfőbb Főnök” kivételével bárki a kormány oldalán. Ezért fontos, hogy a rendszert kell támadni, nem csak egyes szereplőit, vagy azok egyes ügyeit – írja Hadházy.

Mi következik Novák és Varga lemondásából? Most nagyon-nagyon fontos, hogy a megfelelő következtetéseket vonjuk le…

Posted by Hadházy Ákos on Saturday, February 10, 2024

Kapcsolódó friss hírek