Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

50 éves lett Győzike: „Íjjjaajj, ez igen” – Törökországban ünnepelt a díszfideszes hobbifradista

50 éves lett Győzike: „Íjjjaajj, ez igen” – Törökországban ünnepelt a díszfideszes hobbifradista
Fotó: Facebook/Gáspár Győző

Lángoló ételek és csillogós ruhaköltemények minden mennyiségben: a Gáspár család egy törökországi luxusszállodában ünnepelte meg Győzike 50. születésnapját – számolt be róla a Blikk.

A Fidesz szellemi holdudvarának legújabb felfedezettje, a Fradi nagytekintélyű vezérszurkolója pedig adott a rongyrázásnak, a lap szerint a Maxx Royal Belek Golf Resort ugyanis „egy tényleg erősen luxus árkategóriás szálloda”, 8 medencével, közvetlen reptéri transzferrel és minden egyéb földi jóval. Azt is tudni vélik, hogy a szállodában egy kétágyas szobát hároméjszakás maradással már nem kevesebb mint 2,5 millió forintért is hozzávágnak az emberhez.

A veretést persze nem mulasztotta el kiposztolni a család a közösségi médiás felületeikre, így Gáspár Evelintől tudhatjuk, hogy Győzi-fater ízléses parasztbarokk ruhában pózolt a karácsonyfa előtt, Gáspár Bea pedig a lángoló ételfogásokról tájékoztatta a nagyérdeműt:

Győzike a Facebook-oldalán komplett fotógalériát és egy videót is megosztott, ezek alapján eper, pezsgő és virágszirmokból megformált 50-es szám fogadta a celebet a lufikkal telehányt szállodai szobában.

„Íjjjaajj, ez igen, ez igen” – vallott meghatódottságáról Győzike.

Köszönöm szépen ❤️

Posted by Gáspár Győző on Friday, January 5, 2024

Kapcsolódó friss hírek