Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Trélerbe csapódott egy kisbusz az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál

Árokba borult gépjármű, mellette egy összeroncsolódott tréler az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 107-es kilométernél, Kiskunfélegyháza külterületén, ahol a trélerbe csapódott egy kisbusz 2023. december 22-én.
Árokba borult gépjármű, mellette egy összeroncsolódott tréler az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 107-es kilométernél, Kiskunfélegyháza külterületén, ahol a trélerbe csapódott egy kisbusz 2023. december 22-én. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Trélerbe csapódott egy kisbusz az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 107-es kilométernél, Kiskunfélegyháza külterületén péntek hajnalban.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tréler a néhány órával korábban ugyanezen a helyszínen balesetet szenvedő kisbusz elszállítására érkezett, és a műszaki mentés során rohant neki egy másik kisbusz. Az újabb balesetben összesen 12 ember volt érintett.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kecskeméti és kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították mindkét járművet.

A forgalmat egy időre megállították Budapest irányába, de a belső sávban lassan ismét haladhatnak a járművek.

Kapcsolódó friss hírek