Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Orbán Viktor az EU vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök (j2) egyeztetést folytat Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel (j3), Olaf Scholz német kancellárral (j), Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével (b) és Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével (b2) az EU-csúcs megkezdése előtt Brüsszelben 2023. december 14-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (j2) egyeztetést folytat Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel (j3), Olaf Scholz német kancellárral (j), Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével (b) és Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével (b2) az EU-csúcs megkezdése előtt Brüsszelben 2023. december 14-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor csütörtökön délelőtt, az EU-csúcs megkezdése előtt egyeztetést folytatott az uniós intézmények és több tagállam vezetőjével – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen Emmanuel Macron francia köztársasági elnök, Olaf Scholz német kancellár, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke vett részt – ismertette a sajtófőnök.

Korábbi hír volt, hogy a putyinista magyar ügynök-miniszterelnök már előre levelet írt az Európai Tanács elnökének azt követelve, hogy napirendre se vegyék az ukrán csatlakozás témáját az EU-csúcson, azóta pedig a Facebookon tombol és teljes fordulatszámon bőgeti a kormányzati propagandasajtót Ukrajna ellen hergelve.

Kapcsolódó friss hírek