Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Belföld

Visszavonul a népszerű fideszes, nem indul a kerületi polgármesteri címért

Bulvár

Újabb botrány: most a hitgyülis ATV-ben mentegették a pedofíliát

Orbán Viktor az EU vezetőivel tárgyalt

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök (j2) egyeztetést folytat Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel (j3), Olaf Scholz német kancellárral (j), Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével (b) és Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével (b2) az EU-csúcs megkezdése előtt Brüsszelben 2023. december 14-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (j2) egyeztetést folytat Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel (j3), Olaf Scholz német kancellárral (j), Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével (b) és Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével (b2) az EU-csúcs megkezdése előtt Brüsszelben 2023. december 14-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor csütörtökön délelőtt, az EU-csúcs megkezdése előtt egyeztetést folytatott az uniós intézmények és több tagállam vezetőjével – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen Emmanuel Macron francia köztársasági elnök, Olaf Scholz német kancellár, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke vett részt – ismertette a sajtófőnök.

Korábbi hír volt, hogy a putyinista magyar ügynök-miniszterelnök már előre levelet írt az Európai Tanács elnökének azt követelve, hogy napirendre se vegyék az ukrán csatlakozás témáját az EU-csúcson, azóta pedig a Facebookon tombol és teljes fordulatszámon bőgeti a kormányzati propagandasajtót Ukrajna ellen hergelve.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Ismét óriásit emelkedik Orbán Viktor fizetése, más egy év alatt sem keres ennyit

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Ismét drágul a benzin szerdán

Nagy Feró: Orbán Viktor zseniálisan vezeti az országot

Nem állt fel a Fidesz-frakció Navalnij emlékére, mert Orbán szerint „sovinisztáknak nem jár tisztelet”

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal