Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

„A Fidesz vendégmunkástörvénye miatt magyar emberek veszítették el a munkájukat”

Orbán Viktor miniszterelnök (b3) Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató (b2), valamint az igazgatóság tagjainak társaságában megtekinti az új MOL Campus székházat, mielőtt a cég vezetésének meghívására részt vesz a MOL-csoport igazgatósági ülésén 2022. december 8-án. Mellettük Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter (b4), Lantos Csaba energiaügyi miniszter (j2) és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (b5).
Orbán Viktor miniszterelnök (b3) Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató (b2), valamint az igazgatóság tagjainak társaságában megtekinti az új MOL Campus székházat, mielőtt a cég vezetésének meghívására részt vesz a MOL-csoport igazgatósági ülésén 2022. december 8-án. Mellettük Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter (b4), Lantos Csaba energiaügyi miniszter (j2) és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (b5). Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Demokratikus Koalíció olyan munkahelyvédelmi törvényjavaslatot dolgozott ki, ami egyetlen magyar dolgozót sem enged kirúgni a vendégmunkásokat alkalmazó magyarországi cégektől – mondta szerdai, online sajtótájékoztatóján Varga Ferenc DK-s képviselő.

Itt vagyunk Makón, ahol bekövetkezett az, amire Dobrev Klára Árnyékkormánya már hónapok óta figyelmeztet: a Fidesz…

Posted by Demokratikus Koalíció on Wednesday, November 29, 2023

A Makón mellett felvett eseményen az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: „a Fidesz vendégmunkástörvénye miatt magyar emberek veszítették el a munkájukat”. A „fideszes munkaerőközvetítők” felvettek a településen egy gyárba 150 indonéz vendégmunkást, akiket magyar dolgozók tanítottak be, majd ezeket a tapasztalt, több mint húsz éve ott dolgozó magyarokat elbocsátották az állásukból – közölte Varga Ferenc.

Soha többé nem fordulhat elő, hogy egy cég vendégmunkásokat vesz fel, betaníttatja őket a magyar dolgozókkal, majd utóbbiakat kirúgja – foglalta össze mondanivalóját a képviselő.

Kapcsolódó friss hírek