Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Szerencsétlen bohóc: Dúró Dóra akkora reklámot csinált a Nemzeti Múzeumnak, hogy a főigazgató külön megköszönte neki

„Él és virul a nemzet múzeuma. Köszönjük, kedves Dúró képviselő asszony…”

Szerencsétlen bohóc: Dúró Dóra akkora reklámot csinált a Nemzeti Múzeumnak, hogy a főigazgató külön megköszönte neki
Fotó: Facebook/Magyar Nemzeti Múzeum

L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója Facebook-posztban mondott köszönetet Dúró Dórának, a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjének, akinek az egész múlt hónapja arra ment rá, hogy LMBTQ-propagandát kiáltva verte a reklámot az intézményben látható World Press Photo-kiállításnak.

Emlékezetes, a fasiszta, homofób nő azért helyezte idegbe magát, mert a kiállításon bemutatott egyik fotósorozat egy meleg idősotthonban megvalósult tehetségkutató és szépségversenyről szólt.

Csák János miniszter aztán ugrasztotta is a múzeum vezetését, hogy mi az, hogy náluk 18 év alattiak is találkozhatnak ilyesmivel, ezért október végén kitiltották a fiatalokat a kiállításról „a gyermekvédelmi törvény” nevében.

Mindez azonban a legtökéletesebb marketingfogásnak bizonyult, amit az ostoba mihazánkos önszorgalomból szervezett a kiállításnak.

„Él és virul a nemzet múzeuma. Köszönjük, kedves Dúró képviselő asszony… Különösen köszönjük a közönségünk figyelmét, szeretetét és megértését.”

– írta L. Simon a Facebook-posztjában, ami arra utal, hogy a szélsőjobbos hisztérika vernyákolása ellenére lett csak igazán népszerű a rendezvény.

Taps!

Kapcsolódó friss hírek