Belföld

Magyar Péter: nem jött be a megafonos lejáratás, „készülnek a hamisított rendőri jelentések”

Bulvár

Eltűnik a képernyőről Somos András, az ATV Kaleta Gábort mentegető műsorvezetője

Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

„Újabb Mi Hazánk-siker: 18 év alatt nem látogatható a Nemzeti Múzeum kiállítása”

Mindenkinek mást jelent a siker…

RövidenRöviden
Dúró Dóra, a Mi Hazánk európai parlamenti képviselőjelöltje a mozgalom hatvani lakossági fórumán 2019. május 22-én.
Dúró Dóra, a Mi Hazánk európai parlamenti képviselőjelöltje a mozgalom hatvani lakossági fórumán 2019. május 22-én. Fotó: MTI/Komka Péter

„Újabb Mi Hazánk-siker: 18 év alatt nem látogatható a Nemzeti Múzeum kiállítása”

címmel adott ki közleményt a Mi Hazánk szombaton, vagyis a cím ezúttal nem cinikuskodás, hanem a fasiszta, rasszista, homofób ellenzéki párt tényleg sikerként könyveli el, hogy egy meleg idősotthont bemutató fotósorozat miatt nem látogathatják fiatalkorúak az intézményben látható World Press Photo kiállítást.

A Mi Hazánk kezdeményezése nyomán 18 év alattiak nem látogathatják tovább a Nemzeti Múzeum kiállítását, mert az sérti a gyermekvédelmi törvényt. Erről Csák János illetékes miniszter tájékoztatta a Mi Hazánkat, megállapítva a törvénysértést – örömködött a szélsőjobbos kreténhorda.

Dúró Dóra a közleményben azt írta, „a Mi Hazánk képviselőjeként törvényességi felügyeleti eljárás lefolytatását kértem Csák János minisztertől a Nemzeti Múzeumban megtekinthető Nemzetközi Sajtófotó Kiállítás tartalma miatt, azon ugyanis a 2022-es év legfontosabb eseményeként jelenítik meg az »LMBTQ+-kisebbség elleni erőszakot«, illetve a »meleg idősotthont« ábrázoló képsorozaton tekinthetik meg az odalátogatók például azt, hogy női ruhába és tűsarkúba öltözött férfiak rúzsozzák magukat”.

S minthogy a Mi Hazánk éppen csak kőhajításnyira áll homofóbiában a kormánytól, Dúró megkeresésére Csák János miniszter rögtön szolgálatba is helyezte magát, és a „családok védelméről szóló törvény érvényre jutásának biztosítását kérte számon” L. Simon László főigazgatón, így a múzeum szigorította a kiállítás megtekintésének szabályait, és 18 év alattiak számára ezentúl nem értékesít jegyet.

„Újabb konkrét siker tehát a Mi Hazánk kezdeményezése az LMBTQ-propaganda megállítása terén, azonban nem dőlhetünk hátra, mert ez csak egy csepp a tengerben” – sajnálkozott Dúró Dóra, „a hagyományos családmodell” nagy védelmezője.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

Kibaszták L. Simon Lászlót, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatóját, miután „szabotálta a gyermekvédelmi törvényt”

Kiállt a melegek gyerekvállalása mellett egy megafonos, majd eltűnt a cikke

Szerencsétlen bohóc: Dúró Dóra akkora reklámot csinált a Nemzeti Múzeumnak, hogy a főigazgató külön megköszönte neki

Fasiszta hisztipárt: LMBTQ-propaganda zajlik a Magyar Nemzeti Múzeumban!

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése