Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Várkonyi Andrea: „A férjemet bizonyos dolgokra nem nehéz rávenni”

Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án.
Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kéz a kézben érkezett a „High-Tech Suli” program megnyitójára, miután a projektre Mészáros nagylelkűen némi pénzt csorgat vissza a 660 milliárd forintps vagyonából – derül ki a Blikk beszámolójából.

A rendezvényt a felcsúti gázszerelő érdekeltségébe tartozó Magyar Bankholding belvárosi székházának báltermében tartották.

A Blikk munkatársa alaposan megfigyelte a gerlepárt, így az sem maradhatott titokban, hogy röviddel azután, hogy leültek, megcsókolták egymást!

Várkonyi Andrea, aki az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnökeként maga indította útjára a tantermek digitalizációját elősegítő kezdeményezést, elmondta, 2020-ban, a Covid idején indultak el a programmal, akkor világosodtak meg, hogy az oktatást milyen téren lenne szükséges felzárkóztatni. Az elmúlt években oktatásfejlesztés címén el is költöttek több mint egymilliárd forintot – számolt be Várkonyi.

Az egykori tévés férjurát sem felejtette ki beszédéből:

„A férjemet bizonyos dolgokra nem nehéz rávenni, ezek egyike az adományozás”

– mondta Várkonyi, és valóban, a „jószívű Mészáros Lőrinc” egyből igent mondott a nemes ügyre.

Végül Mészáros is felmehetett a színpadra, de beszélnie ezúttal szerencsére nem kellett, csak társaival egy díszes csokrot, valamint egy olyan emlékplakettet vett át nagylelkűsége okán, amelyen mind a harmincnégy, a programban részt vevő intézmény szerepel.

Kapcsolódó friss hírek