Várkonyi Andrea: „Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált”

Várkonyi Andrea: „Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált”
Fotó: Facebook/Várkonyi Andrea

Hosszú interjút adott a HOT! magazinnak Várkonyi Andrea, melyben könyve mellett beszélt Mészáros Lőrincről, esküvőjükről és a kettejük kapcsolatáról is.

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség… Mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra”

idézi a Blikk a nyomtatott újságban megjelent vallomást. Várkonyi Andrea azt is elárulta, korábban úgy látta, nem fog már házasságot kötni.

„Ám amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált, rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket”

– magyarázta a tévés, elárulva, mindkettejüknek fontos volt, hogy egyházi szertartás is legyen.

Édesapja vezette az oltárhoz, az esküvő – melyen a menüsor szerint homár-mangó krémfresch, fésűkagyló-wakame, citrushínár és ázsiai wagyubélszín is volt a fogások között – vidám, meghitt hangulatban telt.

Várkonyi az „És ezt lehet? Jogod van jól lenni” című könyve kapcsán arról beszélt, tavaly kereste meg a kiadó, mielőtt még megismerte volna Mészáros Lőrincet. Az egyébként pszichológus végzettségű asszony elmondása szerint soha nem akarta feladni pszichológiai rendelését, de időhiány miatt nem tud mindenkit fogadni, a könyvvel viszont sok olyan emberhez is eljuthat, akiknek nem feltétlenül szükséges a személyes konzultáció.

Kapcsolódó hírek